Και τώρα... Τουρέ!

Και τώρα... Τουρέ!

Δημήτρης Τομαράς
Και τώρα... Τουρέ!

bet365

Ο Ολυμπιακός πέρασε το εμπόδιο της Μπέρνλι, θα βρίσκεται στους ομίλους του Europa League και ο Γιάγια Τουρέ εξακολουθεί να είναι πιο κοντά από ποτέ στην επιστροφή του στο Λιμάνι! Οι τελικές εξελίξεις για Παρασκευή.
Ο Σάββας Θεοδωρίδης στις δηλώσεις του ανέφερε πως ο Γιάγια Τουρέ θέλει να γυρίσει στον Ολυμπιακό και η πρόκριση των Πειραιωτών στην φάση των ομίλων του Europa League φέρνει μεταγραφικές εξελίξεις, όπως ήταν λογικό και επόμενο.
Ο 35χρονος Τουρέ σύμφωνα με τις πληροφορίες των τελευταίων ωρών συνεχίζει να είναι πολύ κοντά στο μεγάλο του come back στο Λιμάνι! Ο έμπειρος μέσος είναι ήδη κάτοχος αγγλικού διαβατηρίου και δεν πιάνει ξένου ενώ ο ατζέντης του, Ντμίτρι Σέλουκ, έχει ήδη αποκαλύψει πως θα πάει σε ομάδα που αντιμετώπισε φέτος την Μπέρνλι... Ο Τουρέ έχοντας φύγει από τον Ολυμπιακό το 2006 έκανε τεράστια καριέρα με Μονακό, Μπαρτσελόνα και Μάντσεστερ Σίτι. Τώρα όλα συγκλίνουν στην επιστροφή του στους Πειραιώτες, που όπως είναι φυσικό θα προκαλέσει... ντελίριο ενθουσιασμού στον κόσμο.
Βέβαια ο Ολυμπιακός θα κάνει και άλλες κινήσεις πλην του Τουρέ. Του Ιβοριανού που σε τουλάχιστον δύο περιπτώσεις στο παρελθόν είχε δηλώσει πως θέλει να επιστρέψει στον Ολυμπιακό και να κλείσει εκεί την καριέρα του. Επίσης φέτος ήδη οι ερυθρόλευκοι μετρούν δύο επιστροφές. Μία του Φετφατζίδη και μία του Τοροσίδη. Την Παρασκευή λοιπόν μπορεί να προκύψουν από 2 - 4 προσθήκες για τον Ολυμπιακό (σ.σ. υπάρχει και το πλάνο για ενίσχυση στα εξτρέμ - εκτός από την θέση του κίπερ και υπό προϋποθέσεις του στόπερ - όπου στο προσκήνιο είναι παίκτες σαν τον Πιαζόν).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα