Χριστοβασίλης: «Ελπιδοφόρα χρονιά»

Gazzetta team
Χριστοβασίλης: «Ελπιδοφόρα χρονιά»

bet365

Ο ισχυρός άνδρας του ΠΑΣ Γιάννινα έδειξε αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του «Αγιαξ της Ηπείρου»
Αισιόδοξος για τη φετινή πορεία του ΠΑΣ έδειξε ο Γιώργος Χριστοβασίλης κατά τη διάρκεια της παρουσίασης της νέας φανέλα της ομάδας. Στην εκδήλωση ο ισχυρός άνδρας του «Αγιαξ της Ηπείρου» ανακοίνωσε την απόκτηση του Μυστακίδη από τον ΠΑΟΚ και σχολίασε πως «η φετινή χρονιά εύχομαι να είναι πιο ελπιδοφόρα από την προηγούμενη, όλοι μαζί να συνεχίσουμε ως οικογένεια. Με τη βοήθεια του κόσμου θα πάμε καλύτερα. Ενας λόγος παραπάνω που θα έχουμε ένα γήπεδο σαν καινούργιο με το νέο ταρτάν. Ξεκινάμε με δύσκολο πρόγραμμα, αλλά ευχόμαστε να έχουμε επιτυχίες».
Για ενδεχόμενη περαιτέρω μεταγραφική ενίσχυση, αλλά και την ΕΡΤ ανέφερε ότι «η ομάδα είναι πλήρης. Υπάρχουν 10 μέρες ακόμα, θα γίνουν 2 ματς και θα αποφασίσουμε με τον προπονητή αν χρειαστεί κάτι άλλο. Με την ΕΡΤ δεν νομίζω να υπάρχει πρόβλημα. Δεν νομίζω να υπάρχει ανισονομία».
Για το πότε θα είναι έτοιμο το γήπεδο υπογράμμισε πως «η ενημέρωση που έχουμε είναι ότι το συμβόλαιο του εργολάβου λήγει 2 Σεπτεμβρίου. Εμείς ζητήσαμε να να παίξουμε εκτός και την 2η αγωνιστική να είμαστε σίγουροι». Κλείνοντας ρωτήθηκε για τους στόχους. «Στόχος παραμένει η γρήγορη παραμονή. Ηρθαν πάρα πολλοί νέοι παίκτες και χρειάζονται χρόνο προσαρμογής, αλλά και τη βοήθεια του κόσμου. Να καταφέρουμε σύντομα τον πρώτο στόχο και μετά θα δούμε που θα φτάσουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα