Επίσημο: Στη Λαμία ο Σαράνοβ (pic)

Δημήτρης Ρούσσος
Επίσημο: Στη Λαμία ο Σαράνοβ (pic)

bet365

Την απόκτηση του Μπόγιαν Σαράνοβ ανακοίνωσε η Λαμία, με τον Σέρβο να υπογράφει το συμβόλαιό του και να ετοιμάζεται να μεταβεί στο Καρπενήσι, για το βασικό στάδιο προετοιμασίας του συλλόγου.

Την Πέμπτη (12/3) προέκυψε στην επικαιρότητα της Λαμίας το όνομα του Μπόγιαν Σαράνοβ και η υπόθεση αποδείχθηκε «τελειωμένη» από την ώρα που είδε το φως της δημοσιότητας.

Έτσι, την Παρασκευή ο 30χρονος Σέρβος τερματοφύλακας, που στο παρελθόν πέρασε για ένα εξάμηνο κι από τον Εργοτέλη, τη σεζόν 2014/15, υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με τους Φθιωτούς.

Άμεσα θα μεταβεί στο Καρπενήσι, ώστε να ενσωματωθεί στην αποστολή της ομάδας του Μπάμπη Τεννέ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της ενόψει της νέας σεζόν.

Αναλυτικά η ανακοίνωση των Φθιωτών:

«Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Μπόγιαν Σαράνοβ.

Ο 30χρονος Σέρβος γκολκίπερ την περσινή σεζόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ραντνίτσκι Νις και επιστρέφει στο ελληνικό πρωτάθλημα, καθώς στο δεύτερο μισό της σεζόν 2014-2015 είχε φορέσει τη φανέλα του Εργοτέλη.

Τον καλωσορίζουμε και του ευχόμαστε πολλές επιτυχίες με την ομάδα μας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα