Κοντά στον Σέρβο τερματοφύλακα Σαράνοβ η Λαμία (vid)

Δημήτρης Ρούσσος
Κοντά στον Σέρβο τερματοφύλακα Σαράνοβ η Λαμία (vid)

bet365

Ο 30χρονος Μπόγιαν Σαράνοβ, που παλαιότερα φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη, βρίσκεται στην Ελλάδα για λογαριασμό της Λαμίας και πολύ κοντά σε συμφωνία με τον σύλλογο.

Ο Σέρβος τερματοφύλακας βρίσκεται στη Φθιώτιδα, προκειμένου να συζητήσει με τη διοίκηση της Λαμίας και να παίξει υπό τις οδηγίες του Μπάμπη Τεννέ τη σεζόν 2018/19.

Αν όλα πάνε καλά και υπάρξει συμφωνία, ο Σαράνοβ θα επιστρέψει στη Superleague μετά το δεύτερο εξάμηνο της σεζόν 2015/16, όταν αγωνίστηκε στον Εργοτέλη. Γεννημένος στο Βρσατς, ξεκίνησε την καριέρα του στην ΟΦΚ Μπέογκραντ, ενώ είχε παραχωρηθεί ως δανεικός στη Μάτσβα, τη Μπετζάνια και τη Ρουντάρ.

Στη συνέχεια μετακόμισε στο Ισραήλ για λογαριασμό της Mακάμπι Χάιφα (2011-2014), με την οποία μάλιστα αγωνίστηκε και στα προκριματικά του Champions League και σε όμιλο στο Europa League, αντιμετωπίζοντας μάλιστα και τον ΠΑΟΚ στους ομίλους της σεζόν 2013/14.

Σειρά είχε το Ηράκλειο και ο Εργοτέλης, του οποίου τη φανέλα φόρεσε σε 13 παιχνίδια του πρωταθλήματος και 1 του Κυπέλλου Ελλάδας, ενώ το 2016 επέστρεψε στην πατρίδα του για την Παρτιζάν. Πέρασε κι από τις Καραμπάγκ (2016/17), Ζεμούν (2017) και Ραντνίτσκι (2018).

BOJAN SARANOV from soccerland on Vimeo.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα