Όλο και πιο κοντά σε Κάιπερς η ΑΕΚ

Όλο και πιο κοντά σε Κάιπερς η ΑΕΚ

bet365

Όπως έχει αποκαλύψει εδώ και μέρες το gazzetta.gr ο Ούγκο Κάιπερς θα ολοκληρώσει τη μετακίνησή του από τον Εργοτέλη στην ΑΕΚ αφού απομένουν μόνο τα τυπικά.

Από το gazzetta.gr είχατε ενημερωθεί πρώτοι για το ενδιαφέρον που είχε εκδηλώσει η ΑΕΚ εδώ και ένα μήνα για την περίπτωση του Ούγκο Κάιπερς.

Και από εδώ σας είχαμε αποκαλύψει προ δεκαημέρου και το γεγονός ότι η Ένωση έχει βάλει στην τελική ευθεία τη συγκεκριμένη μεταγραφή. Άλλωστε κάτι τέτοιο είχε επιβεβαιωθεί και από την κρητική ομάδα, η οποία έκανε γνωστή τη συμφωνία μεταξύ των δύο συλλόγων.

Ράγιο Βαγιεκάνο - Λούγο! Aτελείωτη δράση στο live στοίχημα με ακόμα καλύτερες αποδόσεις! (21+)

Αυτό που απομένει είναι να ρυθμιστούν πλέον τα τυπικά προκειμένου ο Ούγκο Κάιπερς να ολοκληρώσει τη μετακίνησή του στην Ένωση, κάτι που αναμένεται να συμβεί μέσα στην προσεχή εβδομάδα.

Όπως και στην περίπτωση του Αλμπάνη, έτσι και σε αυτή του Κάιπερς, ο Ολυμπιακός φέρεται να προσπάθησε να μπει «σφήνα». Ωστόσο, όπως και με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, έτσι και με τον Βέλγο φορ η ΑΕΚ είχε το πάνω χέρι και θα υλοποιήσει και αυτή τη μεταγραφή.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα