Εκτός λόγω ΑΕΚ ο Κάιπερς

Εκτός λόγω ΑΕΚ ο Κάιπερς

Gazzetta team
Εκτός λόγω ΑΕΚ ο Κάιπερς

bet365

Ο Βέλγος φορ του Εργοτέλη δεν θα παίξει στα Τρίκαλα, καθώς δεν υπάρχει λόγος να ρισκάρει κάποιον τραυματισμό ενόψει της μετακίνησής του στην Ενωση
Τα τυπικά απομένουν ώστε ο Ούγκο Κάιπερς να γίνει επίσημα παίκτης της ΑΕΚ. Δηλαδή, τα διαδικαστικά για να είμαστε ακριβείς. Το gazzetta.gr σας αποκάλυψε τόσο το ενδιαφέρον όσο και την ολοκλήρωση της μετακίνησής του στους «κιτρινόμαυρους», κάτι που προβάλει πλέον ως τυπική διαδικασία. Μάλιστα οι Κρητικοί με επίσημη ενημέρωσή τους, έκαναν γνωστό πως ο 22χρονος φορ δεν θα αγωνιστεί την Παρασκευή στα Τρίκαλα κόντρα στην ομώνυμη ομάδα, ώστε «να προστατευόσουν τον παίκτη ελέω τις μεταγραφής του η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί μέσα στις επόμενες ημέρες», όπως ανέφεραν χαρακτηριστικά. Αλλωστε το ματς είναι αδιάφορο βαθμολογικά.
Ετσι ο Βέλγος φορ μπορεί ουσιαστικά να λογίζεται παίκτης της Ενωσης, αφού απομένει μόνο η επίσημη ανακοίνωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα