Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός θα απευθυνθεί στην ΕΠΟ»

Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός θα απευθυνθεί στην ΕΠΟ»

Gazzetta team
Κωνσταντίνου: «Ο Παναθηναϊκός θα απευθυνθεί στην ΕΠΟ»

bet365

Ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, έκανε δηλώσεις κατά την αποχώρησή του από το Δ.Σ της Superleague, όπου γνωστοποίησε πως οι «πράσινοι» θα απευθυνθούν στην ΕΠΟ για το ζήτημα της ποινής, σε περίπτωση μη αδειοδότησης μιας ομάδας.

Σε επικίνδυνα «μονοπάτια» μπαίνει ο Παναθηναϊκός, με τον χρόνο να λιγοστεύει δραματικά και την οποιαδήποτε ελπίδα να μη διαφαίνεται στο βάθος.

Στο σημερινό (23/3) Διοικητικό Συμβούλιο της Superleague, η ΑΕΚ έκανε πρόταση για τροποποίηση του κανονισμού, σχετικά με τη διαδικασία αδειοδότησης των συλλόγων για τη νέα σεζόν, ώστε να μην προβλέπεται ο υποβιβασμός ως ποινή.

Το θέμα ενδιέφερε άμεσα τον ευρισκόμενο σε τραγική οικονομική κατάσταση Παναθηναϊκό, όμως τα νέα της ψηφοφορίας μεταξύ των μελών του συνεταιρισμού δεν ήταν καλά για το «τριφύλλι», αφού η πρόταση της Ένωσης δεν πέρασε με την πλειοψηφία που απαιτούταν.

Μετά τη λήξη του Δ.Σ, ο πρόεδρος των «πράσινων», Βασίλης Κωνσταντίνου, αναφέρθηκε στο ζήτημα, αναφέροντας πως ο σύλλογος θα ψάξει τη λύση στην ΕΠΟ.

Υπενθυμίζεται πως καταληκτική ημερομηνία για την κατάθεση φακέλων είναι στις 31 Μαρτίου.

Αναλυτικά:

«Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Superleague ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε την πλειοψηφία, δεν πήρε όμως το αποτέλεσμα των 3/4 για να περάσει η τροποποίηση για την αδειοδότηση. Ο Παναθηναϊκός συνεχιζει την προσπάθειά του για το συγκεκριμένο θέμα και θα απευθυνθεί και στην ΕΠΟ, όπου και θα ζητήσει αλλαγή της ποινής».

Διαβάστε ακόμα τα breaking blogs του gazzetta.gr για το θέμα:

Θρίλερ για το μέλλον του Παναθηναϊκού!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα