Στα χέρια των οπαδών ο Γιακουμάκης

Gazzetta team
Στα χέρια των οπαδών ο Γιακουμάκης

bet365

Αποθέωση για τον... χρυσό σκόρερ του ντέρμπι Γιώργο Γιακουμάκη με τους οπαδούς να σηκώνουν στα χέρια τον νεαρό επιθετικό.

Cash Out* - πάρε τον απόλυτο έλεγχο των στοιχημάτων σου! (21+, *Ισχύουν Όροι και Προϋποθέσεις)

Η μεγάλη νίκη με ακόμα μεγαλύτερη αντροπή μέσα στο Καραϊσκάκης επί του Ολυμπιακού, πανηγυρίστηκε έντονα από τους φίλους της ΑΕΚ. Πάνω από 2.000 φίλαθλοι βρέθηκαν στο ξενοδοχείο για να υποδεχθούν τον Χιμένεθ και τους παίκτες του. Όλοι αποθεώθηκαν και με το παραπάνω, αλλά την τιμητική του ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης. Ο νεαρός επιθετικός που μπήκε αλλαγή και και με το γκολ του έδωσε τη νίκη στην Ένωση.

Οι φίλοι των «κιτρινόμαυρων» σήκωσαν στα χέρια τον Γιακουμάκη και τον πήγαν μέχρι την είσοδο του ξενοδοχείου με τον κόσμο να μην σταματά να του φωνάζει συνθήματα. Ο ίδιος στην αρχή έδειχνε να τα έχει χαμένα, αλλά στην συνέχεια έζησε την κάθε στιγμή με την ψυχή του. Δείτε εδώ το θέμα με την υποδοχή της αποστολής της ΑΕΚ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα