Πρώτος στόχος ο Δέλλας στον Πλατανιά

Δημήτρης Τομαράς
Πρώτος στόχος ο Δέλλας στον Πλατανιά

bet365

Στον Πλατανιά έχουν ήδη ξεκινήσει την αναζήτηση του αντικαταστάτη του Παράσχου. Στην κορυφή της σχετικής λίστας ο Δέλλας και εξετάζονται και οι Ελευθερόπουλος, Αναστασιάδης.

Ο Παράσχος αποτελεί παρελθόν από τον Πλατανιά, στον πάγκο του οποίου μέχρι την Κυριακή θα είναι ως υπηρεσιακός ο Νίκος Μαναρώλης.

Από εκεί και πέρα, επιθυμία των ανθρώπων της ομάδας είναι να αποκτηθεί ένας άνθρωπος που θα ξέρει την ελληνική πραγματικότητα και γι' αυτό και έχουν το βλέμμα τους στραμμένο σε όλες τις διαθέσιμες επιλογές.

Ανταγωνιστικές αποδόσεις στο Ρόμα - Τσέλσι με 0% Γκανιότα*. *Το 0% γκανιότα αφορά την επιλογή ''Νικητής αγώνα'' πριν την έναρξη σε επιλεγμένα παιχνίδια. (21+)!

Ο Τραϊανός Δέλλας είναι ψηλά στην σχετική λίστα, ενώ εξετάζονται κι οι περιπτώσεις των Ελευθερόπουλου - Αναστασιάδη. Ο τελευταίος βέβαια είναι πιο δύσκολο να αναλάβει λόγω των προσωπικών του θεμάτων. Οι αρχικές επαφές πρόκειται να γίνουν το απόγευμα της Τρίτης και μένει να φανεί που θα οδηγήσουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα