Παναθηναϊκός μεταγραφές: Ξεκίνησαν οι πρώτες επαφές με την Σπόρτινγκ για τον Ιωαννίδη γράφουν οι Πορτογάλοι

«Οι πρώτες επαφές της Σπόρτινγκ με τον Παναθηναϊκό για τον Ιωαννίδη έχουν ήδη ξεκινήσει»

bet365

Σύμφωνα με την «A Bola» οι πρώτες διερευνητικές επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σπόρτινγκ για τον Φώτη Ιωαννίδη έχουν ήδη ξεκινήσει.

Η πορτογαλική ιστοσελίδα «A Bola» συνεχίζει τα ρεπορτάζ που βγαίνουν συνεχώς από την χώρα της Ιβηρικής τις τελευταίες μέρες για τον Φώτη Ιωαννίδη και τονίζει πως οι διευρενητικές επαφές μεταξύ του Παναθηναϊκού και της Σπόρτινγκ Λισαβώνας για τον Έλληνα επιθετικό έχουν ήδη ξεκινήσει.

Στο ρεπορτάζ τονίζεται πως ο 24χρονος ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε εξαιρετική κατάτασταση φέτος και γι' αυτό παρακολουθείται και από άλλες ομάδες, οι οποίες δεν κατανομάζονται σ' αυτό, αλλά κάποιες απ' αυτές έχουν γίνει γνωστές από αντίστοιχα δημοσιεύματα, όπως η Σεβίλλη, η Αταλάντα, η Στουτγκάρδη, η Μπολόνια, η Ρεν, η Λανς κλπ.

Ακόμη αναφέρει πως η Σπόρτινγκ πάντα κοιτάει πιθανή ενίσχυση για την επιθετική της γραμμή, ωστόσο η συγκεκριμένη μεταγραφή αυτή βρίσκεται σε συνάρτηση πάντα και με την πώληση του Γιόκερες, πιθανότατα λόγω και του μεγάλου κόστους που μπορεί να φτάσει, αφού από τις επαφές που έχει κάνει με τους «πράσινους» έχει μάθει ότι αξιώνουν ένα ποσό κοντά στα 20 εκατ. ευρώ.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα