Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τα έξι λήγοντα συμβόλαια και τους τέσσερις δανεικούς

Παναθηναϊκός: Τα δεδομένα για τα έξι λήγοντα συμβόλαια και τους τέσσερις δανεικούς

Τα δεδομένα για τα έξι λήγοντα συμβόλαια και τους τέσσερις δανεικούς στον Παναθηναϊκό

bet365

Αυτοί που φεύγουν, εκείνοι που μένουν και όσοι βρίσκονται στον... αέρα ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου στο Τριφύλλι.

Ο Παναθηναϊκός με το βλέμμα στη νέα σεζόν ανακοίνωσε το πρωί της Πέμπτης την μεταγραφή του Νεμάνια Μαξίμοβιτς, προσθέτοντας μία πολύ ποιοτική λύση στη μεσαία γραμμή για την επόμενη τριετία.

Πέρα από τις μεταγραφές, στο ''πράσινο στρατόπεδο'' υπάρχουν έξι λήγοντα συμβόλαια και τέσσερις δανεικοί και το Gazzetta αναλύει τα δεδομένα για καθένα από αυτούς.

Οι έξι με τα συμβόλαια που λήγουν

juankar_intime

Μπερνάρντ: Ο Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει συμφωνήσει με την Ατλέτικο Μινέιρο και στο φινάλε της σεζόν θα αποχωρήσει. Η αποχώρησή του αφήνει μεγάλο ποιοτικό κενό αλλά και 2.5 εκατομμύρια ευρώ, τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την αντικατάστασή του ''Μπέρνι''.

Μπρινιόλι: Οι συζητήσεις την ανανέωση του συμβολαίου του οδηγήθηκαν σε ''ναυάγιο'' εδώ και καιρό. Το μόνο που μένει να δούμε είναι αν θα επιβεβαιωθούν οι φήμες για μετακίνησή του στην ΑΕΚ ή αν θα συνεχίσει την καριέρα του στο εξωτερικό.

Παλάσιος: Η συνέπειά του είναι δυσεύρετη, όπως και οι αριθμοί της δημιουργικής του προσφοράς εδώ και μια τριετία. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε ''διάνα'' με την απόκτησή του το καλοκαίρι του 2021, ωστόσο, αυτή την στιγμή-παραδόξως- δεν φαίνεται διάθεση ανανέωσης της συνεργασίας μαζί του, καθώς οι ιθύνοντες του ποδοσφαιρικού τμήματος θεωρούν πως μπορούν να φέρουν κάποιον καλύτερο από τον ''Τούκου''.

Χουάνκαρ: Μετά από μια τετραετία και έχοντας ''πατήσει'' τα 34, ο κύκλος του αναμένεται να κλείσει, με τον Παναθηναϊκό να ετοιμάζεται να αναβαθμίσει την θέση του αριστερού μπακ, διατηρώντας τον Φίλιπ Μλαντένοβιτς σε δεύτερο ρόλο. Ο ''Χουάνκι'' έχει προσελκύσει το ενδιαφέρον αρκετών ομάδων από την πατρίδα του.

Κώτσιρας: Έχει ενημερωθεί εδώ και καιρό από την διοίκηση του Παναθηναϊκού πως θα ανανεώσει και το ζήτημα της παραμονής του είναι καθαρά διαδικαστικού χαρακτήρα.

Ζέκα: Αν θέλει να συνεχίσει το ποδόσφαιρο, θα παραμείνει για ακόμη έναν χρόνο στον Παναθηναϊκό για να κλείσει την καριέρα του στο Τριφύλλι. Ο σύλλογος επιθυμεί την παρουσία του αρχηγού στα αποδυτήρια της ομάδας ενώ απέδειξε πως μπορεί να δώσει λύσεις στον άξονα κατά της διάρκειας της σεζόν, έχοντας ξεπεράσει τους σοβαρούς τραυματισμούς του παρελθόντος.

Οι τέσσερις δανεικοί

hugo_jedvaj_eurokinisi

Ούγκο: Ο δανεισμός του από την Μπαϊα είναι με υποχρεωτική οψιόν(κοντά στο εκατομμύριο) έπειτα από συγκεκριμένο αριθμών συμμετοχών, ο οποίος δεν έχει διαρρεύσει. Ο Τερίμ πιστεύει πολύ στον Βραζιλιάνο στόπερ και θα ήθελε να τον διατηρήσει στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου.

Γεντβάι: Η εξαιρετική του εικόνα μέσα στο 2024 γύρισε το χαρτί σχετικά με την παραμονή του. Η οψιόν αγοράς του από την Λοκομοτίβ Μόσχας αγγίζει το 1.5 εκατομμύριο ευρώ και αυτή την στιγμή οι πιθανότητες είναι υπέρ της παραμονής του. Στη τελική απόφαση είναι πιθανό να παίξει ρόλο και το φινάλε της σεζόν. Εξάλλου ο Κροάτης ξεκίνησε καλά, συνέχισε πολύ άσχημα, επέστρεψε στις καλές εμφανίσεις και τραυματίστηκε.

Ακαϊντίν: Η υψηλή οψιόν αγοράς στα 4 εκατομμύρια ευρώ αλλά και η όχι και τόσο καλή του εικόνα στα περισσότερα παιχνίδια, κάνουν εξαιρετικά δύσκολη την παραμονή του στον Παναθηναϊκό και του χρόνου.

Ντραγκόφσκι: Ο Παναθηναϊκός θα ήθελε να τον κρατήσει, προφανώς όχι με την ρήτρα των 3.5 εκατομμυρίων ευρώ που έβαλε η Σπέτσια στον δανεισμό του Πολωνού κίπερ. Δεδομένα ο Πολωνός θα απασχολήσει τους ''πράσινους'' μέσα στο καλοκαίρι.

@Photo credits: INTIME, eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα