Παναθηναϊκός - ΠΑΟΚ 1-1: Οι Πράσινες πήραν τον βαθμό της ισοπαλίας και η στέψη των Ασπρόμαυρων πήρε παράταση

Newsroom
ΠΑΟ - ΠΑΟΚ

bet365

Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έμειναν στο 1-1 στο ντέρμπι της 24ης αγωνιστικής της Α' Κατηγορίας ποδοσφαίρου γυναικών, με τις Ασπρόμαυρες να συνεχίζουν να απολαμβάνουν αήττητες την κορυφή του πρωταθλήματος.

Σε μια μεγάλη «μάχη» στο πλαίσιο της 24ης στροφής του πρωταθλήματος της Α1 Γυναικών, Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ διασταύρωσαν τα ξίφη τους έχοντας πρώτα στείλει μαζί, ένα ηχηρό μήνυμα ενάντια στη βία κατά των γυναικών, κατά την είσοδό τους στο γήπεδο.

Στο αμιγώς αγωνιστικό κομμάτι, οι Πράσινες προηγήθηκαν στο παιχνίδι λίγο μετά την συμπλήρωση του ημιώρου, αλλά οι «ισόβιες πρωταθλήτριες» είχαν απάντηση φέρνοντας το ματς στα ίσια (1-1) στο 54'. Το παιχνίδι είχε ρυθμό, ένταση, δυνατές μονομαχίες και ευκαιρίες εκατέρωθεν, με το σκορ όμως να μένει στο 1-1.

Πιο αναλυτικά, ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας στο πρώτο μισό του αγώνα, όμως μια πάσα στην πλάτη της άμυνάς του, έφερε την Σπυριδωνίδου εντός περιοχής, με την Ελληνίδα διεθνή να τσιμπάει την μπάλα και να ανατρέπεται από τη Νίχαους στο 30ο λεπτό. Η ίδια ανέλαβε την εκτέλεση του πέναλτι και ευστόχησε ανοίγοντας το σκορ για την ομάδα της. Οι δύο ομάδες πήγαν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο με τις γηπεδούχες να προηγούνται 1-0.

Στην επανάληψη, οι Ασπρόμαυρες πίεσαν για να βρουν το γκολ της ισοφάρισης και τελικά το βρήκαν στο 54ο λεπτό με την Χαλατσογιάννη μετά από φάουλ που εκτελέστηκε με πάσα από την Μήτκου. Στη συνέχεια οι δύο ομάδες έψαξαν το γκολ που θα τους έδινε προβάδισμα χωρίς όμως αποτέλεσμα, με το 1-1 να παραμένει ως το τέλος.

Αυτή ήταν η δεύτερη ισοπαλία του ΠΑΟΚ στο πρωτάθλημα που παραμένει αήττητος και οδεύει προς μια ακόμα κατάκτηση.

 

ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΓΥΝΑΙΚΩΝ Τελευταία Νέα