ΠΑΟΚ: Δικαίωση για Κοτάρσκι η κλήση του στην εθνική Κροατίας

kotarski_eurokinisi

bet365

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι περίμενε αρκετό καιρό την αποψινή μέρα, όπου ο Ζλάτκο Ντάλιτς ανακοίνωσε τα ονόματα της αποστολής για τα δύο φιλικά παιχνίδια της Εθνικής Κροατίας μέσα στο Μάρτιο.

Ο Ντόμινικ Κοτάρσκι μέχρι τώρα ήταν στον προθάλαμο της εθνικής ομάδας των ανδρών της Κροατίας, αλλά αυτή τη φορά το όνομά του, όπως και του Ντομαγκόι Βίντα της ΑΕΚ, βρίσκεται στη λίστα του Ζλάτκο Ντάλιτς για δύο φιλικά παιχνίδια που θα γίνουν στο Άμπου Ντάμπι στις 23 και στις 26 Μαρτίου, κόντρα σε Αίγυπτο και Νέα Ζηλανδία.

«Ανυπομονούμε για τη νέα συγκέντρωση μετά από μια μεγάλη διακοπή από το τελευταίο παιχνίδι που εξασφαλίσαμε την πρόκριση στο EURO. Δεν υπήρχε λόγος για μεγάλες αλλαγές, παραμένουμε πιστοί στους παίκτες μας. Καλέσαμε για πρώτη φορά τον Ντόμινικ Κοτάρσκι, τον οποίο θέλουμε να δούμε στο περιβάλλον της Εθνικής ομάδας, λαμβάνοντας υπόψιν τη συνέπεια που δείχνει στις καλές εμφανίσεις.

Έχουμε ακόμη δύο εβδομάδες μέχρι τη συνάντηση, θα παρακολουθούμε στενά τις εμφανίσεις όλων των παικτών και θα αποφασίσουμε αν θα φέρουμε έναν ή δύο ακόμη παίκτες όσο έχουμε χώρο», ανέφερε σε σημερινές δηλώσεις του ό Κροάτης ομοσπονδιακός τεχνικός.

Μαζί με τον Κροάτη γκολκίπερ του ΠΑΟΚ, έχουν κληθεί και οι Λιβάκοβιτς, Ίβουσιτς και Λάμπροβιτς, με τον Ντάλιτς να έχει συνολικά τέσσερις τερματοφύλακες για τα δύο φιλικά παιχνίδια.

@Photo credits: eurokinissi

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα