Ολυμπιακός, μεταγραφές: Στην Ελλάδα ο Κάρμο για να αποτελέσει την έκτη προσθήκη του (vid)

Ο Κάρμο

bet365

Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ αφίχθη στην Αθήνα μαζί με τον Πέδρο Άλβες και τον μάνατζέρ του για να γίνει η μεταγραφή Νο6 της ομάδας του Ολυμπιακού.

Σε μία ακόμα σημαντική χειμερινή μεταγραφή προχωρά ο Ολυμπιακός. Πρόκειται για τον Νταβίντ Κάρμο, τον στόπερ της Πόρτο, για τον οποίο ο Πέδρο Άλβες, ο αρμόδιος επί των μεταγραφών των Πειραιωτών, ταξίδεψε στην Πορτογαλία και μάλιστα έκανε και μαζί του το ταξίδι για την ελληνική πρωτεύουσα, κλείνοντας όλες τις λεπτομέρειες του deal με τους «Δράκους».

Ο 24χρονος Κάρμο έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στην Αθήνα με πτήση μέσω Ζυρίχης (καθότι εκτός των άλλων δεν υπήρχε απευθείας πτήση από το Οπόρτο για την Αθήνα). Θα κλείσει και τυπικά ως δανεικός με οψιόν αγοράς (που θα είναι στα 18 εκατ. ευρώ) αποτελώντας την 6η προσθήκη του Γενάρη μετά τους Ναβάρο, Ζέλσον Μαρτίνς, Όρτα, Τσικίνιο και Αμπι.

@Photo credits: INTIME

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα