Ολυμπιακός, μεταγραφές: Το βράδυ στην Αθήνα ο Κάρμο για να κλείσει επίσημα

Ο Κάρμο

bet365

Ο 24χρονος Πορτογάλος στόπερ της Πόρτο θα βρεθεί στις 21.20 το βράδυ στην Αθήνα έτσι ώστε να ολοκληρώσει και τυπικά τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο 24χρονος Κάρμο να είναι έτοιμος να κλείσει και τυπικά με δανεισμό στον Ολυμπιακό, ωστόσο οι Ερυθρόλευκοι εκτός του ότι θα δώσουν 600.000 ευρώ για το deal αυτό στην Πόρτο (και ενώ μέσα σε αυτό το ποσό θα είναι και μπόνους επίτευξης στόχων) θα έχουν και την κάλυψη όλου του συμβολαίου του έως τον Ιούνιο.

Η οψιόν αγοράς του Νταβίντ Κάρμο θα είναι στα 18 εκατ. ευρώ για το προσεχές καλοκαίρι. Ο Κάρμο που είχε 15 συμμετοχές φέτος με την ομάδα της Πόρτο φτάνει στην Ελλάδα την Πέμπτη. Στις 21.20 το βράδυ θα είναι στην Αθήνα για να ολοκληρώσει τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.

Ο αριστεροπόδαρος στόπερ έχει ύψος κοντά στα 2 μέτρα. Ξεκίνησε από τα τμήματα Νέων της Μπέιρα Μαρ, αναδείχθηκε από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα και μετά της Μπράγκα και έπαιξε στην πρώτη ομάδα της Μπράγκα αλλά και σε εκείνη της Πόρτο. Έχει στην τροπαιοθήκη του 2 Κύπελλα Πορτογαλίας, 1 League Cup και ένα EURO U-19 με την Πορτογαλία.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα