Ολυμπιακός μεταγραφές: Πλησιάζει στον Τσικίνιο, συζητήσεις με Παλομίνο και Κάρμο (vid)

Ολυμπιακός μεταγραφές Τσικίνιο

bet365

Ο Ολυμπιακός πλησιάζει όλο και περισσότερο στην επίτευξη συμφωνίας για τον Τσικίνιο ενώ συνεχίζει τις συνομιλίες και για τους Κάρμο και Παλομίνο.

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει να εντείνει τις προσπάθειές του για να ολοκληρώσει τις επόμενες μεταγραφικές προσθήκες του, που θα ακολουθήσουν εκείνες των Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς.

Οι «ερυθρόλευκοι» πλησιάζουν στην απόκτηση του Τσικίνιο, του 28χρονου κεντρικού μέσου της Μπενφίκα, το ενδιαφέρον για τον οποίο είχε γνωστό πριν λίγες μέρες από την Πορτογαλία.

Ο Πορτογάλος μέσος έχει χάσει την θέση του στο βασικό σχήμα της ομάδας φέτος πραγματοποιώντας μόλις 16 συμμετοχές (έχει δώσει μία ασίστ), αγωνιζόμενος για συνολικά 347 λεπτά. Το συμβόλαιό του με τους «αετούς» της Λισαβώνας λήγει το καλοκαίρι που έρχεται και πλέον εκείνος έχει το δικαίωμα να συνομιλεί με οποιαδήποτε ομάδα θέλησει, κάτι που, όπως είναι λογικό, έχει προσελκύσει αρκετούς... μνηστήρες, γεγονός που δυσκολεύει την υπόθεσή του.

Ταυτόχρονα, οι «ερυθρόλευκοι» κινούνται και για να τελειώσουν το θέμα των κεντρικών αμυντικών. Υπενθυμίζουμε πως θα προχωρήσουν στην απόκτηση δύο παικτών για τις θέσεις αυτές και προς στιγμήν οι προσπάθειές τους έχουν επικεντρωθεί στις περιπτώσεις των Κάρμο και Παλομίνο.

Οι Πειραιώτες προσπαθούν να πάρουν ως δανεικό τον πρώτο, όμως η Πόρτο προβάλει σθεναρή αντίσταση μέχρι στιγμής, προκειμένου να αποκομίσει μία συμφωνία που να ταιριάζει στα οικονομικά «θέλω» της.

Έπειτα, η περίπτωση του Παλομίνο είναι διαφορετική. Ο προπονητής της Αταλάντα, Τζιάν Πιέρο Γκασπερίνι έχει εκτός ροτέισον τον 34χρονο Αργεντινό κεντρικό αμυντικό, γι' αυτό κι έχει αγωνιστεί μόλις πέντε φορές για συνολικά 32 λεπτά. Το συμβόλαιό του ολοκληρώνεται το καλοκαίρι, οπότε η Αταλάντα δεν θα ήταν αρνητική στην παραχώρησή του. Στο «παιχνίδι» για την απόκτησή του είναι και η Σαλερνιτάνα.

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα