Βόλος: Δικός του ο Τσιρίνος

Βόλος: Δικός του ο Τσιρίνος

Newsroom
Βόλος: Δικός του ο Τσιρίνος

bet365

Την τρίτη του χειμερινή μεταγραφή ολοκλήρωσε ο Βόλος που έκανε δικό του τον Μίκαελ Τσιρίνος από την Ονδούρα.

Το Gazzetta είχε αποκαλύψει την συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών πριν περίπου ένα μήνα, ωστόσο ο παίκτης έπρεπε πρώτα να ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις του με την Ολίμπια και μετά να έρθει στην Ελλάδα και να υπογράψει στην ομάδα της Μαγνησίας.

Μάλιστα, ο Μίκαελ Τσιρίνος έρχεται στον Βόλο ως πρωταθλητής, αλλά και ως καλύτερος παίκτης της χώρας του την σεζόν που ολοκληρώθηκε.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου:

«Η ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού από την Ονδούρα Μίκαελ Αντονι Τσιρίνος.

Ο Τσιρίνος αφού πέρασε με επιτυχία τις ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις υπέγραψε σήμερα το νέο του συμβόλαιο με τον Βόλο και από αύριο θα ενσωματωθεί με την υπόλοιπη ομάδα.

Ο Τσιρίνος από το 2014 μέχρι και πριν από τρεις ημέρες αγωνιζόταν στην Ολίμπια της Ονδούρας έχοντας 146 συμμετοχές και 42 γκολ, ενώ ενδιάμεσα αγωνίστηκε στη Μεξικάνικη Λόμπος (2018-19) και στο Βανκούβερ (2019).

Ο Τσιρίνος το περασμένο Σάββατο στέφθηκε πρωταθλητής Ονδούρας με την Ολίμπια ενώ ανακηρύχθηκε παίκτης της χρονιάς στη χώρα του.

Παράλληλα έχει αγωνιστεί 20 φορές με την Εθνική ομάδα της Ονδούρας.

Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει στην οικογένεια της τον Μίκαελ Τσιρίνος».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα