Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ρόνι Λόπες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Εϊμπραχαμ και Ντιέγκο Κόστα

Δημήτρης Τομαράς
Το μεταγραφικό «ταμείο» της ημέρας: Ρόνι Λόπες, Αμπουμπακάρ Καμαρά, Εϊμπραχαμ και Ντιέγκο Κόστα

bet365

Ο Δεκαπενταύγουστος είχε τις μεταγραφικές εξελίξεις του τόσο στην Ελλάδα με περιπτώσεις όπως του Λόπες στον Ολυμπιακό όσο και εκτός των συνόρων.

Ο Ολυμπιακός έκλεισε τη συμφωνία με Ρόνι Λόπες και Σεβίλλη και έτσι φέρνει τη Δευτέρα στην Αθήνα τον παίκτη για να κλείσει και τυπικά. Ο 25χρονος Πορτογάλος διεθνής μεσοεπιθετικός κλείνει ως δανεικός με οψιόν αγοράς (που θα κυμαίνεται από 9 έως 12 εκατ. ευρώ).

Επίσης μόνο οι επίσημες ανακοινώσεις απομένουν για την ολοκλήρωση της μεταγραφής του Άρη με τον Αμπουμπακάρ Καμαρά. Οι «κίτρινοι» συμφώνησαν και υπέγραψαν με τη Φούλαμ τη σύμβαση αγοράς των δικαιωμάτων του Μαυριτανού επιθετικού. Ο παίκτης θα έρθει στην Ελλάδα τη Δευτέρα.

Στην ΑΕΚ ο έμπειρος μεσοεπιθετικός Νορντίν Αμραμπάτ βρίσκεται από το βράδυ του Σαββάτου (14/8) στην Αθήνα. Τη Δευτέρα (16/8) θα ολοκληρώσει τις εξετάσεις για να ανακοινωθεί στη συνέχεια από την ΠΑΕ.

Στο εξωτερικό στη Βραζιλία ολοκληρώθηκε η μεταγραφή «βόμβα» του Ντιέγκο Κόστα στην Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Ισπανός διεθνής επιθετικός έκλεισε με συμβόλαιο έως το 2022.

Επίσης παίκτης της Ρόμα πρέπει να θεωρείται ο Τάμι Έιμπραχαμ, καθώς απομένουν μόνο οι ανακοινώσεις. Ο 23χρονος Άγγλος επιθετικός προσγειώθηκε την Κυριακή (15/8) στη Ρώμη για τους Τζαλορόσι, οι οποίοι τον αποκτούν από την Τσέλσι αντί 40 εκατομμυρίων ευρώ (άλλα 5 προβλέπονται να μπουν στα ταμεία των Μπλε ως μπόνους σε περίπτωση επίτευξης μπόνους).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα