Ανόρθωση: «Κλωτσά» ο Μουσοντά, μη ικανοποιητική η ανταπόκριση για τον «Άτλας»

Ανόρθωση: «Κλωτσά» ο Μουσοντά, μη ικανοποιητική η ανταπόκριση για τον «Άτλας»

Πάνος Λάρκος
ΜΟΥΣΟΝΤΑ
Τα πράγματα στην Ανόρθωση είναι πολύ δύσκολα, με παίκτες όπως ο Μουσοντά να μην είναι «εύκολοι» στις διαπραγματεύσεις για τα δεδουλευμένα, ενώ δεν βγαίνει άκρη με την οικονομική στήριξη από διάφορες πλευρές.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι διαπραγματεύσεις της διοίκησης της Ανόρθωσης με τους ποδοσφαιριστές που έχουν αποστείλει επιστολές μέσω των οποίων απειλούν ότι θα καταθέσουν προσφυγή σε περίπτωση που δεν πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Σαφώς δεν είναι όλες οι περιπτώσεις το ίδιο και υπάρχουν και παίκτες οι οποίοι «κλωτσούν» ή παρουσιάζουν κάποιες απαιτήσεις που δυσκολεύουν τη διοίκηση στις διαπραγματεύσεις. Ο ποδοσφαιριστής που παρουσιάζει τις μεγαλύτερες δυσκολίες στις επαφές για να βρεθεί μία λύση είναι ο Τσάρλι Μοσοντά.

Ο 27χρονος Βέλγος έχει τριετές συμβόλαιο με την ομάδα της Αμμοχώστου και δεν είναι εύκολο να βρεθεί τρόπος να λυθεί το συμβόλαιο του, ενώ και στις διαπραγματεύσεις για τα δεδουλευμένα του αποτελεί σκληρό καρύδι. Φέτος ο Μουσοντά στο πρωτάθλημα μετρά μόλις 10 συμμετοχές, εκ των οποίων μόνο η μία στο αρχικό σχήμα. Έτσι, αντιλαμβάνεται κανείς ότι δεν πρόσφερε τίποτα και είναι και δύσκολος στις διαπραγματεύσεις.

Αισιοδοξία για την χρυσή τομή

Πέρα από τον Μουσοντά που αποτελεί την πιο δύσκολη περίπτωση υπάρχουν και πολλοί άλλοι παίκτες με τους οποίους η διοίκηση είναι σε επαφές για να βρεθεί η χρυσή τομή. Εκτιμάται από επίσημα χείλη ότι θα βρεθεί ο τρόπος και θα προκύψουν συμφωνίες με όλους. Άλλωστε αν δεν συμβεί αυτό ο κίνδυνος για κυρώσεις είναι δεδομένος.

Βέβαια, δεν πρέπει μόνο η διοίκηση να μείνει στις υποσχέσεις και στις υπογραφές που θα πάρει, αλλά να μπορέσει να υλοποιήσει τις υποσχέσεις της. Να πληρώνει τους παίκτες και όχι να μείνουν ξανά απλήρωτοι και να τρέχει ξανά σε νέους διακανονισμούς και επαφές.

Μη ικανοποιητική η ανταπόκριση

Η διοίκηση πρόσφατα εξήγγειλε νέα μέτρα για οικονομική ενίσχυση της ομάδας σε αυτή τη δύσκολη περίοδο με το πρόγραμμα «Άτλας». Οι πληροφορίες μας αναφέρουν ότι η ανταπόκριση του κόσμου δεν ήταν μεγάλη και τα ποσά που έχουν μπει στα ταμεία της ομάδας είναι μη ικανοποιητικά.

Κανείς όμως δεν μπορεί να κατηγορήσει τον κόσμο. Αυτός είναι που φέτος από το ξεκίνημα της σεζόν έβαλε πολλές φορές το χέρι στην τσέπη και ήρθε η διοίκηση στα μέσα του μήνα να κάνει έκκληση για νέα οικονομική βοήθεια σε μία περίοδο που πολλοί οικονομικά έχουν δυσκολίες.

Ενέργειες που δεν καρποφορούν

Η διοίκηση εξακολουθεί να κάνει ενέργειες και προσπάθειες για να βρεθεί κάποιος οικονομικά δυνατός συμπαίκτης αλλά δεν έχουν καρποφορήσει. Οι προσπάθειες συνεχίζονται αλλά δεν είναι καθόλου εύκολη υπόθεση. Πιο ορατό είναι το ενδεχόμενο να παραμείνουν δύσκολα τα πράγματα παρά να βρεθεί μία λύση που θα φέρει αέρα αισιοδοξίας.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα