Δόξα - Οθέλλος 0-1: Τρίποντο σωτηρίας για τους φιλοξενούμενους (vid)

Νίκος Καρτσάκης
Με γκολ του Σούτο στο πρώτο μέρος, ο Οθέλλος απέδρασε με το τρίποντο από την έδρα της Δόξας και πανηγύρισε μια τεράστια νίκη στη μάχη που κάνει για την παραμονή

Ο Οθέλλος ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι παραμονής κόντρα στη Δόξα, καθώς επικράτησε δίκαια εκτός και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Ήρωας ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων Αντωνίου, ο οποίος κράτησε τη Δόξα μέχρι το τέλος μέσα στο παιχνίδι.

Ανώτερος ο Οθέλλος, κατέβασε τα ρολά ο Αντωνίου


Στο πρώτο μέρος, ο Οθέλλος, πέρα από το προβάδισμά του, ήταν πολύ ανώτερος, σπαταλώντας κλασικές ευκαιρίες για να καθαρίσει το ματς, κόντρα σε μια αγνώριστη και προς το χειρότερο Δόξα. Η πρώτη καλή στιγμή ήταν για τους γηπεδούχους, όταν το τακουνάκι του Ναμπί από πλεονεκτική θέση, αποκρούστηκε από τον Παναγιώτου. Η ομάδα του Κώστα Σακκά ευτύχησε να προηγηθεί στην πρώτη της καλή στιγμή, όταν ο Σούτο βρέθηκε απέναντι στον Αντωνίου και τέλειωσε με το αριστερό, υποδειγματικά τη φάση για το 0-1. Το ματς είχε πολύ καλό ρυθμό, με τους φιλοξενούμενους να χάνουν μια μοναδική ευκαιρία στο 19’, με το Ναρτίνι απέναντι στον Αντωνίου να μην μπορεί να νικήσει σε τετ α τετ τον τερματοφύλακα της Δόξας. Τρια λεπτά μετά, τη σέντρα του Κατσαντή δεν θα τη προλάβει ο Μραμπίγια. Στο 37’ το σουτ του Πιχ αποκρούεται από τον Αντωνίου σε μια ακόμα σημαντική φάση για τον Οθέλλο, ενώ από το κόρνερ που προέκυψε, η κεφαλιά του Γιάνσεν πέρασε άουτ.

Καλό ξεκίνημα η Δόξα, κράτησε εύκολα στη συνέχεια ο Οθέλλος το προβάδισμα

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα μπήκε καλύτερα και είχε δυο τελικές στο 46 με το σουτ του Βελκόφσκι και το απευθείας φάουλ του Ναμπί δέκα λεπτά αργότερα, όπου η μπάλα κατέληξε άουτ. Η ομάδα του Γιώργου Πετράκη είχε μια μεγάλη στιγμή στο 64’ όταν μετά από σέντρα του Βελκόφσκι, την κεφαλιά πήρε ο Τραιτσέφσκι, με την μπάλα ωστόσο να καταλήγει κόρνερ, καθώς κόντραρε στον Σανγκαρέ. Πέντε λεπτά αργότερα, ο Πιχ βρέθηκε τετ α τετ με τον Αντωνίου, αλλά πάλι ο τερματοφύλακας της Δόξας βγήκε νικητής.

Οι ενδεκάδες των δυο ομάδων

Δόξα (Γιώργος Πετράκης): Αντωνίου, Προβυδάκης (46′ Χάνι), Χ. Κυριάκου (46′ Τραϊτσέφσκι), Πούριτς, Αντωνιάδης, Ε. Κυριάκου, Ναμπί (62′ Σαντίκ), Βελκόφσκι, Αλσεούς (74′ Μέσκα), Ασάντε (74′ Αντβί), Τρούγιτς.

Οθέλλος (Κώστας Σακκάς): Παναγιώτου, Σταμούλης, Γιάνσεν, Καστάνας, Χριστοδούλου, Ναρντίνι, Σούτο (71′ Χατζηπασχάλης), Μπραμπίγια (82′ Σλάβικ), Κατσιατή (64′ Σανγκαρέ), Ανάνγκ, Πιχ (82′ Κόπας).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ CYTA Τελευταία Νέα