Λέστερ – Τσέλσι 2-2 (vid)

Κώστας Ζάλιαρης
Λέστερ – Τσέλσι 2-2 (vid)

bet365

Ο Ρούντιγκερ με δυο γκολ το έφτιαχνε μπροστά, η υπόλοιπη άμυνα της Τσέλσι τον πρόδιδε... Οι «μπλε» του Λονδίνου πήραν μεν τον βαθμό από τη Λέστερ με το τελικό 2-2, όμως στο πρόβλημα στα μετόπισθεν είναι πλέον μόνιμο και οδηγεί στην καταστροφή... Άφησε τον Κέπα στον πάγκο ο Λάμπαρντ.

Ο Λάμπαρντ έβλεπε το... μόνιμο πρόβλημα της Τσέλσι να κάνει την εμφάνισή του και στο King Power Stadium. Οι καλές... προϋποθέσεις για γκολ που δημιούργησαν οι ποδοσφαιριστές του στον αγωνιστικό χώρο, είτε δεν υπήρξε η σωστή τελική πάσα, είτε δεν υπήρξε το σωστό τελείωμα, είτε η άμυνα της Λέστερ και δη ο Τζόνι Έβανς ήταν τρομερά αποτελεσματικοί για ν' απομακρύνουν τους κινδύνους. Οι «αλεπούδες» μετά το πρώτο 20λεπτο κράτησαν τη μπάλα στα πόδια τους στο 25' έφτιαξαν την καλύτερη στιγμή του πρώτου ημιχρόνου, όταν από πάσα του Πέρεθ με το στήθος, ο Βάρντι απέναντι από τον Καμπαγιέρο πλάσαρε με το αριστερό όμως ο Αργεντινός γκολκίπερ απέκρουσε. Η Τσέλσι αδυνατούσε να βρει χώρους επιλέγοντας τις πλευρές με τους Χάντσον – Οντόι, Τζέιμς και Αθπιλικουέτα, ενώ, ο Άμπραχαμ πάντα κάπως δεν θα έβρισκε τη μπάλα όπως θα έπρεπε...

Με την πρώτη καλή τους στιγμή στο δεύτερο ημίχρονο από εκτέλεση κόρνερ που κέρδισαν με τη σέντρα επανέναρξης του παιχνιδιού, οι «μπλε» απέκτησαν το προβάδισμα! Ο Ρούντιγκερ πήρε την κεφαλιά στο 47' για το 1-0, ωστοσο, ο Χάρβεϊ Μπαρνς στο 54' ισοφάρισε για τη Λέστερ. Με προσπάθεια από αριστερά και σουτ με το δεξί από πλάγια θέση, οι «αλεπούδες» βρήκαν το γρήγορο γκολ το οποίο αναζήτησαν αμέσως μόλις βρέθηκαν πίσω στο σκορ και έτσι έγινε το 1-1! Η άμυνα της Τσέλσι θα «σκάλωνε» τελείως στο 64ο λεπτό, όταν ο Τσίλγουελ από αριστερά πρώτα έκανε μια σέντρα κακήν κακώς που πέρασε στο δεύτερο δοκάρι κι έπειτα η φάση συνεχίστηκε με τον αριστερό μπακ να παίρνει θέση στην περιοχή για υποδεχθεί το δεύτερο γύρισμα και με τεράστια άνεση με το δεξί να κάνει την ανατροπή και το 2-1 νικώντας τον Καμπαγιέρο. Ο Ρούντιγκερ... κάτι έπαθε και πέτυχε και δεύτερο γκολ, ξανά με κεφαλιά στο 71ο λεπτό για να φέρει πάλι το ματς στα ίσια και να επιτρέψει στην Τσέλσι να το κυνηγήσει μέχρι τέλους. Ο Κρίστενσεν ήταν ... κινούμενος κίνδυνος για την ομάδα του με τις κάκιστες τοποθετήσεις του στην άμυνα, ο Έβανς με κεφαλιά και ο Μπαρνς με το αδιανόητο τετ-α-τετ δεν τον τιμώρησαν κι έτσι το ματς ολοκληρώθηκε στο 2-2.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λέστερ: Σμάιχελ, Ρικάρντο, Έβανς, Σογιούντσου, Τσίλγουελ, Τσιντουρί, Τίλεμανς (80' Πράετ), Μάντισον, Πέρεθ, Μπαρνς, Βάρντι (80' Ιεανάτσο)

Τσέλσι: Καμπαγέρο, Τζέιμς, Κρίστενσεν, Ρούντιγκερ, Αθπιλικουέτα, Καντέ, Ζορζίνιο (74' Κόβασιτς), Μάουντ, Χάντσον – Οντόι, Άμπραχαμ (83' Μπάρκλεϊ), Πέδρο (74' Γουίλιαν)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα