Κλοπ: «Δεν μας τρομάζει η ήττα»

Κλοπ: «Δεν μας τρομάζει η ήττα»

Gazzetta team
Κλοπ: «Δεν μας τρομάζει η ήττα»

bet365

Για την αήττητη ως τώρα πορεία της Λίβερπουλ μίλησε ο Γερμανός τεχνικός, ενώ σχολίασε και το ενδεχόμενο επέκτασης του συμβολαίου του Άνταμ Λαλάνα...

Ολυμπιακός - Φενέρμπαχτσε: Δεκάδες ειδικά για πόντους, ριμπάουντ, ασίστ, εύστοχα τρίποντα. Τα μεγάλα παιχνίδια βρίσκονται εδώ. |21+

Κανένα παιχνίδι δεν έληξε κατά της Λίβερπουλ, η οποία ολοκλήρωσε τον πρώτο γύρο έχοντας 18 νίκες και 1 ισοπαλία, ενώ «χρωστάει» το εξ αναβολής παιχνίδι με την Γουέστ Χαμ.

Οι συγκρίσεις με τους «Invincibles» της Άρσεναλ έχουν αρχίσει να... βγαίνουν και προς τα έξω καθώς, στην συνέντευξη Τύπου ενόψει της αναμέτρησης με την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ, ο Γιούργκεν Κλοπ ρωτήθηκε για το ενδεχόμενο της ήττας και απάντησε:

«Δεν μας τρομάζει η ήττα. Είναι ένα από τα τρια πιθανά αποτελέσματα. Δε νομίζω ότι ο Αρσέν Βενγκέρ τότε, ήξερε ότι δεν θα χάνει σε κάθε παιχνίδι. Μακάρι να γνωρίζαμε από πριν το αποτέλεσμα και να ξέραμε ότι δεν πρόκειται να επέλθει η ήττα, αλλά δεν είναι δυνατό κάτι τέτοιο».

Παράλληλα, ο Γερμανός τεχνικός αναφέρθηκε και στον Άνταμ Λαλάνα, του οποίου το συμβόλαιο λήγει τον Ιούνιο και πλέον, μπορεί να διαπραγματευθεί με όποια ομάδα θέλει για να αποχωρήσει ως ελέυθερος την 1η Ιουλίου:

«Ο Άνταμ είναι εξαιρετικός. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι να μπαίνει και να δείχνει τον καλύτερό του εαυτό στον αγωνιστικό χώρο και, μέχρι στιγμής, το κάνει περίφημα. Δεν ξέρω που θα συνεχίσει μετά το καλοκαίρι. Το αν θα είναι εδώ ή σε κάποια άλλη ομάδα, είναι κάτι που θα συζητήσουμε. Έχει ξεπεράσει ό, τι προβλήματα τραυματισμών είχε και είναι έτοιμος ανά πάσα στιγμή να προσφέρει το 100%».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα