«Πακέτο» Αντσελότι - Ιμπραΐμοβιτς στην Έβερτον

«Πακέτο» Αντσελότι - Ιμπραΐμοβιτς στην Έβερτον

Gazzetta team
«Πακέτο» Αντσελότι - Ιμπραΐμοβιτς στην Έβερτον

bet365

Δεν σταματούν τα σενάρια για τα «ζαχαρωτά» τα οποία μένουν χωρίς προπονητή αισίως εδώ και 13 ημέρες και τα ρεπορτάζ για τον ερχομό του Κάρλο Αντσελότι είναι πολλά. Σε αυτά, ήρθε να προστεθεί και ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς...

Μαζί με την Άρσεναλ, η Έβερτον είναι οι δύο ομάδες που απασχολούν περισσότερο τον βρετανικό Τύπο σχετικά με το μέλλον των πάγκων τους.

Ήδη ρεπορτάζ από το Νησί, αναφέρουν ότι έχει γίνει πρόταση ύψους 13.500.000 ευρώ το χρόνο στον Αντσελότι για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των «μπλε», συν 2.500.000 ευρώ μπόνους, αν καταφέρει να διατηρήσει την ομάδα στην κατηγορία.

Βέβαια, ο ίδιος έχει ζητήσει χρόνο να το σκεφτεί και όσο αυτός περνάει, τόσο οι φήμες φουντώνουν!

Ο Ιταλός προπονητής είχε εκφράσει από τη Νάπολι ακόμα, την επιθυμία του να φέρει τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς στην ομάδα καθώς από Οκτώβριο δήλωσε ότι «τον έχουμε καλέσει και περιμένουμε να μας πει αν θα φύγει από την Αμερική», αστιευόμενος.

Τώρα λοιπόν, στους... μνηστήρες για τον Σουηδό επιθετικό μπήκαν και τα «toffees» βάσει και των εξαιρετικών σχέσεων που έχει μαζί του ο πρώην προπονητής, μεταξύ άλλων, των Ρεάλ Μαδρίτης και Τσέλσι.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα