Οι δύο αήττητοι είναι στον πάγκο

Gazzetta team
Οι δύο αήττητοι είναι στον πάγκο

bet365

Μπορεί να μην έχει την αίγλη του πρόσφατου παρελθόντος, αλλά ένα ματς ανάμεσα στην Άρσεναλ και τη Μάντσεστερ Σίτι δεν παύει να είναι ένα μεγάλο ντέρμπι.

Αμφότερες φέτος τα πηγαίνουν χειρότερα του αναμενομένου. Η Σίτι φαίνεται να έχει πετάξει λευκή πετσέτα στη μάχη του τίτλου. Η γηπεδούχος από τη μεριά της αφού απέλυσε τον Έμερι είναι με τον παλιό της άσο στον πάγκο, έχει τον Σουηδό Φρέντι Λιούνγκμπεργκ. Ίσως για να θυμίζει και κάτι από Βενγκέρ, ποιος ξέρει; Οι Άγγλοι έχουν τον δικό τους τρόπο να επιλέγουν. Βρίσκεται μόλις στην 9η θέση της βαθμολογίας και δείχνει ανήμπορη να προλάβει την τετράδα, όχι γιατί δεν προλαβαίνει μαθηματικά, αλλά διότι δεν πείθει με το ποδόσφαιρο που παίζει.

Η Πρέμιερ Λιγκ παίζει στη Novibet με ενισχυμένες αποδόσεις & Novi Specials

Φαβορί η Σίτι

Με βάση και τις αποδόσεις των μπουκ, αλλά και με την κοινή ποδοσφαιρική λογική, η Σίτι είναι το φαβορί για να φτάσει στη νίκη. Μπορεί να έχει φοβερά κενά στην άμυνα, αλλά σε κάθε περίπτωση είναι ανώτερη των κανονιέρηδων. Βέβαια οι τελευταίοι γέλασαν κάπως με το διπλό -και με ανατροπή μάλιστα- στην έδρα της Γουέστ Χαμ, αλλά τα προβλήματα στα μετόπισθεν είναι τραγικά. Γι΄αυτό εξάλλου εκτός από το διπλό είναι καθαρό φαβορί και το over στη μεγάλη αναμέτρηση.

Η παράδοση μπερδεύει

Κι εδώ έρχεται να μπερδέψει τα πράγματα η παράδοση. Για αγγλικό ντέρμπι μιλάμε, θα ήταν αδύνατον να αφήσουμε έξω από το κάδρο των σημείων που θα αγγίξουμε την παράδοση.

Θα ξεκινήσουμε από την πιο πρόσφατη. Ο Γκουαρδιόλα σαν προπονητής δεν έχει χάσει ποτέ σε αυτό το γήπεδο. Από τη στιγμή που ανέλαβε τους πολίτες, από το 2016 δηλαδή, έχει τρεις νίκες και μία ισοπαλία σε αυτό το γήπεδο, σε πρωτάθλημα και Λιγκ Καπ. Στα τελευταία τρία για να είμαστε ακόμη πιο συγκεκριμένοι έχει μόνο νίκες και σε αυτές δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ! Μη βιάζεστε όμως να πάτε με τη Σίτι.

Ο Λιούνγκμπεργκ λοιπόν μπορεί να είναι νεόκοπος ως πρώτος προπονητής στα μεγάλα σαλόνια της Πρέμιερ Λιγκ, αλλά έχει χτίσει μία αντίστοιχη δική του παράδοση με τη Σίτι, αλλά ως παίκτης.

Έτσι λοιπόν στα επτά παιχνίδια που αντιμετώπισε τη Σίτι ως παίκτης της Άρσεναλ, υπό τις οδηγίες του Βενγκέρ, έπαιξε σε όλα σαν βασικός έχει έξι νίκες και μία ισοπαλία! Είπατε τίποτε; Οι αήττητοι λοιπόν είναι στον πάγκο κι αν το ματς δεν έρθει ισόπαλο, κάποιος από τους δύο θα δει το σερί του να σταματά.

Άρσεναλ – Μάντσεστερ Σίτι με Super Derby προσφορά*

*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

21+ ετών /ΚΕΘΕΑ: 2109215776/Αρμόδιος ρυθμιστής: UKGC/ Η συχνή συμμετοχή στα παίγνια εκθέτει τους συμμετέχοντες στον κίνδυνο εθισμού και απώλειας περιουσίας

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα