Στηρίζει Έμερι η Άρσεναλ

Στηρίζει Έμερι η Άρσεναλ

Gazzetta team
Στηρίζει Έμερι η Άρσεναλ

bet365

Η Άρσεναλ δεν φαίνεται διατεθειμένη για την ώρα να πάρει την απόφαση να απολύσει τον Ουνάι Έμερι.

Ειδική προσφορά* για τα ντέρμπι της Κυριακής | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Παρά τα κάκιστα αποτελέσματα της Άρσεναλ από το ξεκίνημα της σεζόν και τη νέα ήττα από τη Λέστερ, η διοίκηση των Κανονιέρηδων δεν δείχνει να εξετάζει την αλλαγή στην τεχνική της ηγεσία τη δεδομένη στιγμή.

Με τέσσερις νίκες, πέντε ισοπαλίες και τρεις ήττες η Άρσεναλ βρίσκεται στην 6η θέση της Premier League έχοντας ενεργητικό 16 τερμάτων και παθητικό 17 και παρά την κριτική που ασκείται στον Έμερι, ο Ισπανός κόουτς για την ώρα παραμένει στο πόστο του.

Σύμφωνα με τον έγκυρο Άγγλο ρεπόρτερ του The Athletic, Ντέιβιντ Όρνσταϊν, η Άρσεναλ στηρίζει 100% αυτή τη στιγμή τον Έμερι και παρά το γεγονός ότι οι στοιχηματικές εταιρίες τον φέρνουν φαβορί για απόλυση, ακόμα κάτι τέτοιο δεν υφίσταται.

Μάλιστα, όπως υποστηρίζει το ρεπορτάζ του Όρνσταϊν, η Αρσεναλ επιθυμεί να συνεχίσει με τον Έμερι στο τιμόνι ως το τέλος της φετινής σεζόν και τότε να κρίνει συνολικά το έργο του.

Βέβαια, για να γίνει αυτό, θα πρέπει και τα αποτελέσματα της Άρσεναλ να διορθωθούν άμεσα. Η εικόνα της ομάδας συνεχίζει να είναι άσχημη με τους Κανονιέρηδες να αγνοούν τη νίκη για τέσσερα σερί ματς στην Premier League, έχοντας πανηγυρίσει τελευταία φορά το τρίποντο στις 6 Οκτωβρίου στο 1-0 επί της Μπόρνμουθ.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα