Ποτσετίνο: Θυμήθηκε μια ιστορία με τον Μαραντόνα να πυροβολεί δημοσιογράφους!

Ποτσετίνο: Θυμήθηκε μια ιστορία με τον Μαραντόνα να πυροβολεί δημοσιογράφους!

Ποτσετίνο: Θυμήθηκε μια ιστορία με τον Μαραντόνα να πυροβολεί δημοσιογράφους!

bet365

Ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, πριν από τον τελικό του Champions League, με την Λίβερπουλ (1/6) θυμάται μια τρελή ιστορία με πρωταγωνιστή τον Ντιέγκο Μαραντόνα!

Είναι η χρονιά που έχει αφήσει τη Σεβίλλη και την Ευρώπη και επιστρέφει στη χώρα του για τη Νιούελς Ολ Μπόις.

Ο Μαραντόνα είναι πάντα Μαραντόνα και πάντα θα κουβαλάει περίεργες ιστορίες.

Σε μία απ' αυτές που διηγείται ο Μαουρίτσιο Ποτσετίνο, ο «Θεός» πρωταγωνιστεί σε επεισόδιο με πυροβολισμούς σε δημοσιογράφους.

«Ήμασταν όλοι μαζί, στην προετοιμασία στο Μαρ ντε Μπλάτα και μία μέρα είχαμε μοιραστεί το δωμάτιο. Εκείνη τη νύχτα, επειδή αγαπά το μπάσκετ είχε πάει να δει το τον τελικό του πρωταθλήματος. Το πρωί, όταν ξύπνησα δεν ήταν στο κρεβάτι του.

Μετά το πρωινό πήγαμε στο τρένο και μετά επιστρέψαμε για το μεσημεριανό. Ακόμη κανείς δεν ήξερε που ήταν ο Ντιέγο. Καθώς τρώγαμε, είδαμε στην τηλεόραση: πυροβόλησε δημοσιογράφους στο Μπουένος Άιρες, 400 χιλιόμετρα απ' όπου ήμασταν», θυμάται χαρακτηριστικά ο τεχνικός της Τότεναμ.

Το περιστατικό συνέβη στις 2/2 του 1994. Ο Μαραντόνα επέστρεψε στο σπίτι του στο Μορένο. Το 2002 τού επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης ενώ θα έπρεπε να αποζημιώσει και τους 6 ρεπόρτερ που πυροβόλησε με αεροβόλο.

Ο Μαραντόνα, στη Νιούελς δεν αγωνίστηκε πολύ. Τραυματισμοί, ανάρμοστη συμπεριφορά και προβλήματα με τους ανθρώπους της ομάδας, τον έκαναν να παίξει σε μόλις πέντε ματς.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα