Νιούκαστλ - Τότεναμ 4-0: Την διέλυσε με φανταστικούς Ίσακ και Γκόρντον

isak_newcastle_1

bet365

Η ασταμάτητη Νιούκαστλ «πάτησε» την αγνώριστη Τότεναμ με 4-0 και άφησε την Άστον Βίλα στην 4η θέση της Premier Leaue. Δυο γκολ ο Αλεξάντερ Ίσακ, σκόραρε και έδωσε ασίστ ο Άντονι Γκόρντον.

«Τρομακτική» Νιούκαστλ! Η ομάδα του Έντι Χάου δεν... χαρίστηκε στην Τότεναμ, την οποία συνέτριψε στο «St. James' Park» με 4-0 και έφτασε τους 50 βαθμούς. Οι Καρακάξες είναι στην 5η θέση και είναι στο +1 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ενώ οι Σπερς ισοβαθμούν με την 4η Άστον Βίλα στους 60 πόντους. Πρωταγωνιστές ο δις σκόρερ Αλεξάντερ Ίσακ και ο Άντονι Γκόρντον, ο οποίος πέτυχε γκολ και έδωσε ασίστ.

Οι Λονδρέζοι απείλησαν στο 7' με το σουτ του Τίμο Βέρνερ μέσα από την περιοχή, όμως ο Γερμανός φορ δεν βρήκε εστία. Mε τη συμπλήρωση μισής ώρας ο Γκόρντον έκλεψε ψηλά την μπάλα, έβγαλε την κάθετη πάσα και ο Ίσακ πλάσαρε για το 1-0. Οι γηπεδούχοι χτύπησαν και πάλι έπειτα από δυο λεπτά. Ο Πόρο έκανε λάθος γύρισμα, ο Γκόρντον έκλψε την μπάλ, «άδειασε» τον Φαν ντε Φεν και εκτέλεσε τον Βικάριο για το 2-0.

Η Νιούκσταλ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος και σκόραρε για τρίτη φορά. Ο Γκιμαράες έβγαλε την μπαλιά, ο Ίσακ έφυγε στην πλάτη της άμυνας και πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του γκολ. Στο 87' ο Γκόρντον εκτέλεσε κόρνερ και ο προωθημένος Σερ έβαλε το «κερασάκι», καθώς διαμόρφωσε το 4-0 με κεφαλιά.

Νιούκαστλ: Ντουμπράφκα, Κραφτ, Σερ (90' Ντάμετ), Μπερν, Μέρφι (78' Λιβραμέντο), Λόνγκσταφ, Γκιμαράες (90' Γουάιτ), Άντερσον (89' Ρίτσι), Μπαρνς (89' Χολ), Ίσακ, Γκόρντον

Τότεναμ: Βικάριο, Πόρο (49' Έμερσον), Ρομέρο, Φαν ντε Φεν, Ουντότζι, Μπισούμα (57' Χόιμπιεργκ), Μπεντανκούρ (57' Σαρ), Τζόνσον, Μάντισον (81' Λο Σέλσο), Βέρνερ, Σον (58' Κουλουσέφσκι)

Βαθμολογία:

pl table

@Photo credits: Getty Images/Ideal Image
 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα