Νιουκάστλ: Υπέροχος Νταν Μπερν πανηγύρισε στη νοηματική για κωφά παιδάκια στην κερκίδα (vid)

νιουκάστλ κωφά παιδιά

bet365

Ο αμυντικός της Νιουκάστλ Νταν Μπερν πανηγύρισε ένα γκολ του Αλεξάντερ Ίσακ απευθυνόμενος σε μια ομάδα κωφάλαλων παιδιών που παρακολούθησαν τη νίκη επί της Τότεναμ.

Η Νιούκαστλ υποδέχθηκε την Τότεναμ αυτό το Σάββατο (13/04) στο Σεντ Τζέιμς Παρκ. Οι «Καρακάξες» πήραν τη νίκη επικρατώντας των «Σπερς» με 4-0 και σε ένα από αυτά τα τέσσερα γκολ, ο Νταν Μπερν έκανε έναν ιδιαίτερο πανηγυρισμό. Ο αμυντικός της Νιούκαστλ, δεν ξέχασε την ομάδα των κωφών οπαδών που βρίσκονταν στο γήπεδο και τους αφιέρωσε το γκολ.

Την ώρα που ο Ίσακ με πολλούς απ' τους συμπαίκτες του πανηγύριζαν το ένα από τα δύο γκολ, ο Νταν Μπερν άφησε την... παρέα για να πάει στην κάμερα, όπου πανηγύρισε στη νοηματική γλώσσα για τους κωφούς οπαδούς που βρίσκονταν στο γήπεδο.

Σύμφωνα με ορισμένα μέσα ενημέρωσης, ο πανηγυρισμός του σημαίνει: «Αγαπώ τους οπαδούς». Η χειρονομία του Άγγλου έχει γίνει viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης!

Δείτε την:

Αξίζει να αναφέρουμε ότι σε αυτό το παιχνίδι οι οπαδοί της Νιουκάστλ με προβλήματα ακοής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν την εμπειρία του γηπέδου περισσότερο από κάθε άλλη φορά καθώς τους δόθηκαν ειδικά κατασκευασμένες φανέλες, οι οποίες είχαν τη λειτουργία να καταγράφουν τον θόρυβο και να τον μετατρέπουν σε απτικές αισθήσεις σε πραγματικό χρόνο.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα