Ρόουζ: «Η ομάδα ήθελε να κάνω εξετάσεις για να δει... αν είμαι τρελός»!

Ρόουζ: «Η ομάδα ήθελε να κάνω εξετάσεις για να δει... αν είμαι τρελός»!

Ρόουζ: «Η ομάδα ήθελε να κάνω εξετάσεις για να δει... αν είμαι τρελός»!

bet365

Ο Ντάνι Ρόουζ ήταν ξανά αποκαλυπτικός για τις εμπειρίες του στο ποδόσφαιρο και αναφέρθηκε σε περιστατικό του περασμένου καλοκαιριού, όταν μια ομάδα που ενδιαφέρθηκε για εκείνον, του ζήτησε... να αποδείξει ότι δεν είναι τρελός!

Ο αριστερός μπακ της Τότεναμ, έχει μιλήσει ανοιχτά για την κατάθλιψη που είχε κληθεί ν' αντιμετωπίσει αλλά και για την απέχθεια που του έχει προκληθεί για το ποδόσφαιρο από τα συνεχή κρούσματα ρατσισμού από τους οπαδούς στις εξέδρες.

Όντας ένας από εκείνους που φιλοξενήθηκαν σε τρομερή εκπομπή του BBC για την ψυχική υγεία, μαζί με τον Πρίγκιπα Ουίλιαμ, τον Πίτερ Κράουτς, τον Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, τον Τιερί Ανρί και τον Ζερμέιν Τζίνας, ο Ντάνι Ρόουζ ανέφερε:

«Το αγγλικό ποδόσφαιρο έχει ακόμα να διανύσει πολύ δρόμο για να φτάσει εκεί που πρέπει. Το περασμένο καλοκαίρι ήρθε σε επαφή μαζί μου μια ομάδα και μου ζήτησε να κάνω εξετάσεις για ν' αποδείξω ότι δεν είμαι τρελός! Αυτό ήταν επειδή είχα μιλήσει για την κατάθλιψη και όσα είχα περάσει. Αισθανόμουν ντροπή με αυτό που συνέβη. Δεν ήθελα να σκέφτομαι ότι θα μπορούσε να επηρεάσει την καριέρα μου και θέλω να ξέρω ότι πάντοτε δίνω το 100%».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα