Λέστερ - Τσέλσι 0-0

Gazzetta team
Λέστερ - Τσέλσι 0-0

bet365

Το μοναδικό παιχνίδι στην τελευταία αγωνιστική της Premier League που δεν μπήκε γκολ ήταν αυτό ανάμεσα στην Λέστερ και την Τσέλσι.

«Βροχή» από γκολ στην τελευταία αγωνιστική της Premier League, αλλά στο Λέστερ κρατούσαν... ομπρέλες. Λέστερ και Τσέλσι σε ένα αδιάφορο βαθμολογικά παιχνίδι, δεν προσέφεραν το θέαμα που θα ήθελαν οι φίλοι και των δύο ομάδων, μένοντας στο μηδέν.

Με τον έναν βαθμό που πήρε η κάθε ομάδα, η Λέστερ ολοκλήρωσε το φετινό πρωτάθλημα στην 9η με 52, ενώ η Τσέλσι παρέμεινε στην 3η με 71. Στα του αγώνα, δεν είχαμε κάτι σημαντικό και ούτε και γκολ, με τους φίλους και των δύο ομάδων να έχουν περισσότερο στραμμένη την προσοχή τους στην... μάχη του τίτλου.

Ενός τίτλου που κατέκτησε η Μάντσεστερ Σίτι μετά το 4-1 επί της Μπράιτον εκτός έδρας.

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς, Μαγκουάιρ, Περέιρα, Τσίουελ, Αλμπράιτον (76' Σίμπσον), Τίλεμανς, Ν' Ντιντί (66' Οκαζάκι), Μάντισον (84' Μπέιρνς), Τσουντούρι, Βάρντι.

Τσέλσι: Καμπαγέρο, Νταβίντ Λουίζ, Αθπιλιθουέτα, Μάρκος Αλόνσο, Ζαπακόστα, Μπάρκλεϊ (76' Κόβασιτς), Ζορζίνιο, Λόφτους-Τσικ, Ιγκουαΐν (84' Ζιρού), Ουίλιαν (69' Αζάρ), Πέδρο

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα