Προβάδισμα τελικού Λιντς και Βίλα (vid)

Gazzetta team
Προβάδισμα τελικού Λιντς και Βίλα (vid)

bet365

Η Λιντς κέρδισε με 1-0 εκτός έδρας την Ντέρμπι και η Άστον Βίλα με 2-1 εντός έδρας την Γουέστ Μπρομ, παίρνοντας προβάδισμα... τελικού για την άνοδο στην Premier League.

Τα πλέι οφ για την άνοδο στην Premier League ξεκίνησαν, με τις Λιντς και Άστον Βίλα να κάνουν το πρώτο βήμα για τον μεγάλο τελικό. Η ομάδα του Μπιέλσα έφυγε με νίκη 1-0 από το Ντέρμπι, σε ματς που θύμισε την κόντρα του Αργεντίνου με τον Λάμπαρντ νωρίτερα στη σεζόν λόγω των... κατασκόπων της Λιντς.

Αυτή τη φορά η νίκη των φιλοξενούμενων ήταν καθαρή, με τον Ρούφι να πετυχαίνει το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης στο 55’ και τους γηπεδούχους να βλέπουν το πέναλτι που κέρδισαν να «ακυρώνεται» με τη βοήθεια του VAR. Νωρίτερα, η Άστον Βίλα είχε κερδίσει με 2-1 με ανατροπή την Γουέστ Μπρομ.

Οι φιλοξενούμενοι είχαν προηγηθεί με τον Γκέιλ στο 16’, όμως αρχικά ο Χούριχεϊν έκανε το 1-1 στο 75’ πριν ο Άμπραχαμ κάνει το 2-1 με πέναλτι στο 79’! Τα πράγματα έγιναν ακόμη χειρότερα για την Γουέστ Μπρομ, καθώς ο Γκέιλ αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη στο 88’... Οι επαναληπτικοί είναι προγραμματισμένο να γίνουν την ερχόμενη Τρίτη (14/05) και Τετάρτη (15/05).

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα