ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE

Επιμένει η Νιούκαστλ για Σάμαρη

Επιμένει η Νιούκαστλ για Σάμαρη

Επιμένει η Νιούκαστλ για Σάμαρη

Άνθρωποι της Νιούκαστλ βρέθηκαν στο ματς της Μπενφίκα με την Πορτιμονένσε για να τσεκάρουν ακόμα μια φορά τον Ανδρέα Σάμαρη.

Το συμβόλαιο του Ανδρέα Σάμαρη με την Μπενφίκα ολοκληρώνεται το καλοκαίρι. Η Μπενφίκα, όπως είναι γνωστό, δεν καλύπτει για την ώρα τις απαιτήσεις του Έλληνα μέσου με τις δύο πλευρές να χωρίζουν 500.000 ευρώ και τη δεδομένη στιγμή το πιο πιθανό σενάριο είναι ο Σάμαρης να αποχωρήσει το καλοκαίρι.

Μία από τις ομάδες που ενδιαφέρονται να τον αποκτήσουν είναι και η Νιούκαστλ, η οποία μάλιστα είχε στείλει ανθρώπους της στο Ντα Λουζ, παρακολουθώντας για ακόμα μια φορά τον παίκτη από κοντά στη νίκη επί της Πορτιμονένσε, σύμφωνα με τη Record.

Ο Σάμαρης από τη μεριά του σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση, ωστόσο σε περίπτωση που έφευγε από την Μπενφίκα δεν θα αναζητούσε τον επόμενο σταθμό της καριέρας του σε άλλη πορτογαλική ομάδα. Και η Νιούκαστλ σίγουρα μπορεί να του προσφέρει ένα καλύτερο συμβόλαιο από αυτό που του δίνουν οι «Αετοί».

Best of internet