Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

Gazzetta team
Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μάντσεστερ Σίτι 0-2

bet365

To Mάντσεστερ είναι... γαλάζιο και σε λίγες εβδομάδες ετοιμάζεται να υποδεχθεί τον τίτλο της Premier League. H Σίτι ήταν ανώτερη, επικράτησε 2-0 της Γιουνάιτεντ στο Ολντ Τράφορντ και θέλει τρεις νίκες για την κούπα!

Ανώτερη, κυρίαρχος και με σφραγίδα! Το Μάντσεστερ ανήκει στη Σίτι, η οποία με το 2-0 στο Ολντ Τράφορντ επί της Γιουνάιτεντ βρέθηκε στην κορυφή της Premier League, στο +1 από τη Λίβερπουλ και θέλει τρεις νίκες για να πάρει τον δεύτερο διαδοχικό τίτλο. Δεν έπεισαν οι Κόκκινοι παρέμειναν στο -3 από την τετράδα.

Η Γιουνάιτεντ μπήκε στο ματς όπως ακριβώς με τη Μπαρτσελόνα, πίσω από τη μπάλα και η κατοχή στη Σίτι. Χωρίς ρυθμό το ματς στο πρώτο 20λεπτο, με τους φιλοξενούμενους να έχουν τον έλεγχο, να πιέζουν, αλλά να μη βρίσκουν χώρους για την εστία του Ντε Χέα. Η πρώτη καλή φάση στο ματς ήταν για τη Γιουνάιτεντ, όταν ο Πογκμπά βρήκε ωραία τον Λίνγκαρντ, ο τελευταίος έπιασε το σουτ με τη μια αλλά η μπάλα κατέληξε άουτ. Η απάντηση των φιλοξενούμενων ήρθε στο 20ο λεπτό, αλλά ο Μπερνάρντο νικήθηκε από τον Ντε Χέα. Η πίεση των γηπεδούχων στα χαφ είχε εγκλωβίσει τους Πολίτες που δεν ήταν σε θέση να δημιουργήσουν. Μάλιστα, η καλύτερη φάση της ομάδας του Πεπ ήρθε στο 44', η μπάλα κρύφτηκε, ο Στέρλινγκ όμως δεν έκανε το ιδανικό τελείωμα.

Η αποχώρηση του Φερναντίνιο με το καλημέρα του β' μέρους και η είσοδος του Σανέ, μάλλον... καλό έκανε στη Σίτι. Ο Γερμανός μπήκε, έδωσε ώθηση και έβαλε την ομάδα του στην περιοχή της αντιπάλου. Ετσι, στο 54΄ ήρθε και το γκολ λύτρωσης, όταν ο Μπερνάρντο έκανε ό,τι ήθελε τον Νταρμιάν, πλάσαρε εξαιρετικά και πέτυχε το 1-0. Οι «πολίτες» θα μπορούσαν άμεσα να έχουν διπλασιάσει τα τέρματά τους, όταν στην αμέσως επόμενη φάση το σουτ του Αγουέρο βρήκε το δοκάρι του Ντε Χέα. Η Γιουνάιτεντ απάντησε στο 56', αλλά ο Λίνγκαρντ από γύρισμα του Ράσφορντ απέτυχε σε κενή εστία να ισοφαρίσει στην τεράστια στιγμή για την ομάδα του. Αντίθετα, ο Σανέ ήταν πιο ουσιαστικός και στο 66' με όμορφη ενέργεια διαμόρφωσε το 2-0 και κλείδωσε την 11η διαδοχική νίκη για την ομάδα του.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιάνγκ, Νταρμιάν (83' Σάντσες), Σμόλινγκ, Λίντελεφ, Σο, Περέιρα (72' Λουκάκου), Φρεντ, Πογκμπά, Ράσφορντ, Λίνγκαρντ (83' Μαρσιάλ)

Μάντσεστερ Σίτι: 'Εντερσον, Γουόκερ, Κομπανί, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Γκουντογκάν (89' Ντανίλο), Φερναντίνιο (51' Σανέ), Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα, Αγουέρο (89' Γκάμπριελ Ζέσους), Στέρλινγκ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα