Τσέλσι - Μπέρνλι 2-2

Gazzetta team
Τσέλσι - Μπέρνλι 2-2

bet365

Μεγάλη γκέλα για τους Μπλε, οι οποίοι βρέθηκαν νωρίς πίσω στο σκορ, έκαναν γρήγορα την ανατροπή, αλλά ισοφαρίστηκαν ξανά και κόλλησαν στο 2-2, με συνέπεια να... τρέμουν για το Champions League.

Η παράδοση έλεγε ότι η Τσέλσι ημέρα Δευτέρα είχε απολογισμό 15-4-1 σε 20 αγώνες. Με δεδομένο και το κίνητρο της, όπως φυσικά και τη διαφορά δυναμικότητας, έμοιαζε σχεδόν σίγουρο το... 16-4-1 αλλά τελικά δεν έγινε έτσι. Οι Λονδρέζοι, επομένως, έχασαν δύο βαθμούς που ίσως τους στοιχίσουν πολύ, αφού είναι μόλις στο +1 από την 5η Αρσεναλ, η οποία έχει και ματς λιγότερο...

Το παιχνίδι στο Stamford Bridge άρχισε με ευκαιρία του Ιγουαΐν στο 6' μετά την ωραία συνεργασία με τον Αζάρ, για να συνεχιστεί με γκολ. Εκατέρωθεν. Σουτ του Χέντρικ από το ύψος της περιοχής και 0-1 στο 8', σουτ του Καντέ εντός περιοχής μετά το γύρισμα του Αζάρ και 1-1 στο 12', τακουνάκι του Αθπιλικουέτα για τον Ιγουαΐν και κεραυνός του Αργεντίνου για το 2-1 στο 14', κεφαλιά-πάσα του Μι και κοντινό σουτ του Μπαρνς για το 2-2 στο 24'! Μια... τρέλα δηλαδή, με την Τσέλσι να έχει κατοχή μπάλας 88% και να πιέζει συνεχώς, χάνοντας όμως τον Χάντσον-Οντόι με τραυματισμό στο 41'.

Οπως και να έχει, η ομάδα του Μαουρίτσιο Σάρι είχε ένα ημίχρονο στη διάθεση της για να βάλει τρίτο γκολ και να πάρει τη νίκη, αλλά τελικά δεν το έκανε... Η μαζική άμυνα της Μπέρνλι άγχωσε τους Μπλε που προσπαθούσαν αλλά δεν έβρισκαν τον τρόπο για να κάνουν ευκαιρία, με συνέπεια να εναποθέσουν τις ελπίδες τους στα σουτ εκτός περιοχής ή στις σέντρες. Κακώς, όπως αποδεικνύει το τελικό 2-2...

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Κρίστενσεν, Νταβίντ Λουίζ, Εμερσον, Ζορζίνιο, Καντέ (46' Κόβατσιτς), Λόφτους-Τσικ, Χάντσον-Οντόι (41' Πέδρο), Αζάρ, Ιγουαΐν (77' Ζιρού).

Μπέρνλι (Σον Ντάιτς): Χίτον, Λόουτον, Ταρκόβσκι, Μι, Τέιλορ, Κορκ, Γουέστγουντ, Χέντρικ, ΜακΝιλ, Γουντ, Μπαρνς.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα