Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 2-1

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Γουέστ Χαμ 2-1

bet365

Η Γιουνάιτεντ είχε άγχος, ίδρωσε, ήταν τυχερή, αλλά με τα δυο πέναλτι του Πογκμπά επικράτησε 2-1 της Γουέστ Χαμ και βρέθηκε στο -2 από την 4η Τσέλσι.

Η Γιουνάιτεντ δεν έπεισε κόντρα στη Γουέστ Χαμ, η πίεση, το άγχος, η κόπωση τη λύγισαν, αλλά ο Πολ Πογκμπά με τα δυο πέναλτι λύτρωσε την ομάδα του. Η Μάντσεστερ επικράτησε δύσκολα των Λονδρέζων και πλησίασε στο -2 από την τετράδα. Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο στο Ολντ Τράφορντ, είχαν την κατοχή, δοκάρι, ευκαιρίες, αλλά όχι την ουσία για την υπέρβαση.

Χωρίς ρυθμό τα πρώτα λεπτά του ματς, με την Γουέστ Χαμ να απειλεί πρώτη και στο 10' να... βρίσκει δίχτυα με τον Αντερσον, αλλά το γκολ να μη μετρά, αφού δεν καλυπτόταν οριακά από τον Ντάλοτ. Οι Λονδρέζοι είχαν τον έλεγχο, κυκλοφορούσαν σωστά τη μπάλα, αλλά... κόντρα στη ροή του ματς η Γιουνάιτεντ άνοιξε το σκορ. Στο 17' το άτσαλο μαρκάρισμα του Σνόντγκρας έστιελε τον Πογκμπά στην άσπρη βούλα και ο Γάλλος πέτυχε το 1-0 (19'). Οι φιλοξενούμενοι δεν πτοήθηκαν, πίεσαν, είχαν την κατοχή, αλλά στο 25' η κεφαλιά του Αντερσον δε βρήκε στόχο. Η Μάντσεστερ ήταν κακή στο δημιουργικό κομμάτι, Πογκμπά και Φρεντ εκτός ρυθμού, ενώ από στημένη φάση στο 41' η Μάντσεστερ πλησίασε σε ένα δεύτερο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Σμόλινγκ πέρασε άουτ!

Η Γουέστ Χαμ με το... καλημέρα του β' μέρους φρόντισε να παγώσει το Ολντ Τράφορντ. Ολα άρχισαν από τη γκάφα του Ντε Χέα, ο Λαντσίνι έκανε τη σέντρα, ο Ρόχο δεν είδε ποτέ τον Αντερσον, ο οποίος με προβολή έφερε το ματς στα ίσα. Μάλιστα, σκόραρε το πρώτο τέρμα στα 14 τελευταία στην Premier League, ενώ έγινε ο πρώτος παίκτης της Γουέστ Χαμ (από τη σεζόν 2001-0 και τον Ντεφόε) που σκοράρει εντός κι εκτός έδρας κόντρα στη Μάντσεστερ. Το γκολ δεν... ξύπνησε τους παίκτες του Σόλσκιερ, με τα Σφυριά να έχουν τον έλεγχο, αλλά και δυο μεγάλες ευκαιρίες. Στο 76' η σουτάρα του Αντόνιο τράνταξε το δοκάρι, ενώ στο 78' η κεφαλιά του ίδιου ανάγκασε τον Ντε Χέα στην επέμβαση της χρονιάς. Πάλι κόντρα στη ροή του ματς η Γιουνάιτεντ πήρε το τρίποντο. Ο Μαρσιάλ έφυγε στον αιφνιδιασμό, ο Φρέντερικς τον ανέτρεψε και ο Πογκμπά από την άσπρη βούλα με το 7ο πέναλτι στη σεζόν διαμόρφωσε το 2-1.

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Σμόλινγκ, Τζόουνς, Νταλότ, Ρόχο (76’ Περέιρα), Φρεντ, Πογκμπά, Μάτα (55’ Ράσφορντ), Μαρσιάλ, Λίνγκαρντ, Λουκάκου (75’ Γκρίνγουντ)

Γουέστ Χαμ: Φαμπιάνσκι, Ογκμπόνα, Μπαλμπουένα, Ζαμπαλέτα (76’ Φρέντερικς), Μαζουακού, Νομπλ, Ράις, Σνόντγκρας, Άντερσον, Λαντσίνι (63’ Ντιαγκανά), Τσιτσαρίτο (72’ Αντόνιο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα