Ψάχνει... μόνιμο σπίτι στο Μάντσεστερ ο Σόλσκιερ
Ο Νορβηγός κόουτς έχει αποδείξει ότι είναι ο καταλληλότερος αυτή τη στιγμή για να βρίσκεται στο «τιμόνι» του συλλόγου, από τη στιγμή που είναι αήττητος σε όλα τα ματς του πρωταθλήματος από τη μέρα που ανέλαβε και έχοντας επαναφέρει την ομάδα στην πρώτη τετράδα.
Όπως αναφέρει η Daily Mail, ο Σόλσκιερ ψάχνει σπίτι και θέλει να σταματήσει να μένει στο Lowry Hotel, όμως, δεν μπορεί να επιστρέψει στο σπίτι που έχει στο Cheshite, καθώς εκεί πλέον... νοικιάζει ο Φαν Ντάικ!
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.