Γουότφορντ – Λέστερ 2-1

Κώστας Ζάλιαρης
Γουότφορντ – Λέστερ 2-1

bet365

Με γκολ του Γκρέι σε φάση από λάθος του Σμάιχελ και επίθεση με δυο πάσες (!) η Γουότφορντ πήρε τη νίκη με σκορ 2-1 επί της Λέστερ στο 92' της μεταξύ τους αναμέτρησης στο Vicarage Road, στο ντεμπούτο του Μπρένταν Ρότζερς στον πάγκο των «αλεπούδων»!

Δύσκολο εξ αρχής έγινε το come-back του Μπρένταν Ρότζερς στην Premier League από τη στιγμή που η Γουότφορντ βρήκε γκολ στη δεύτερη καλύτερη στιγμή της στο ματς του Vicarage Road και πολύ γρήγορα μετά την πρώτη σέντρα. Αφού πρώτα ο Κάσπερ Σμάιχελ είπε «όχι» στον Μαριάπα σε πολύ καλή στιγμή για τους γηπεδούχους στα καρέ του Δανού πορτιέρε, ο Ντίνεϊ με γυριστή κεφαλιά στην πλάτη του Μόργκαν από εκτέλεση φάουλ του Ντεουλοφέου έγραψε το 1-0 στο 5ο λεπτό. Οι «hornets» ναι μεν έχασαν την κατοχή της μπάλας μετά το προβάδισμα, ωστόσο, με τους Περέιρα και Ντεουλοφέου ιδιαίτερα κινητικούς είχαν τον τρόπο να προκαλέσουν ανησυχία στη Λέστερ, η οποία παρέμενε ακίνδυνη και έπρεπε να βρουν τρόπους να φτιάξουν παιχνίδι από τον άξονα οι Μάντισον και Τίλεμανς...

Η Γουότφορντ έδειξε να ελέγχει το παιχνίδι έτσι όπως εξελισσόταν, δίχως ν' αντιμετωπίζει δυσκολίες από τους φιλοξενούμενους που δεν μπορούσαν να φτιάξουν καθαρές φάσεις για να σκοράρουν και ν' απαντήσουν στο γκολ του Ντίνεϊ. Όλα άλλαξαν μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα και μια μικρή... βοήθεια του ρέφερι. Στο 75' μια σέντρα – σουτ του Εντιντί σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Φόστερ, για να έρθει το γκολ και το 1-1 στο 76ο λεπτό! Η φάση ξεκίνησε από φάουλ του Μαγκουάιρ που δεν δόθηκε ποτέ στον Ντίνεϊ, ο Μάντισον έβγαλε τρομερή κάθετη στον Βάρντι κι αυτός με πανέμορφο πλασέ με εξωτερικό φάλτσο ισοφάρισε σε 1-1! Μάλιστα, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα με το πρώτο του σουτ στο ματς, λίγο προτού βγει με αλλαγή και μάλιστα, έγινε ο άνθρωπος που πετυχαίνει το πρώτο γκολ των τελευταίων τεσσάρων νέων τεχνικών της ομάδας του (Ρανιέρι, Σέικσπιρ, Πιέλ, Ρότζερς)!

Αυτό θα μπορούσε να έχει αποτελέσει την καθοριστική στιγμή για ανατροπή στο ματς, αφού προκλήθηκε... τρικυμία στα μετόπισθεν των γηπεδούχων, με τον Μόργκαν ν' αστοχεί σε καλή κεφαλιά στο 90ο λεπτό! Η Γουότφορντ, εν τέλει τιμώρησε τη Λέστερ, όταν στο 92' από λάθος απομάκρυνση του Σμάιχελ, πρώτη πάσα του Ντουκουρέ και δεύτερη του Ντίνεϊ στον Γκρέι, έγινε το 2-1 και πήραν οι «hornets» όλους τους βαθμούς από το ματς.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Γουότφορντ: Φόστερ, Γιάνμαατ, Μαριάπα, Κάθκαρτ, Χολέμπας, Ντουκουρέ, Καπού, Χιουζ (91' Κλέβερλι), Περέιρα, Ντεουλοφέου (69' Γκρέι), Ντίνεϊ

Λέστερ: Σμάιχελ, Έβανς, Μόργκαν, Μαγκουάιρ, Ρικάρντο Περέιρα, Τίλεμανς (82' Μεντί), Εντιντί, Τσίλγουελ, Μάντισον, Μπαρνς (66' Γκρέι), Βάρντι (83' Ιεανάτσο)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα