Φούλαμ - Τσέλσι 1-2

Φούλαμ - Τσέλσι 1-2

bet365

Ο Κέπα επέστρεψε στην ενδεκάδα και φρόντισε με σούπερ επεμβάσεις να βοηθήσει στο διπλό της Τσέλσι κόντρα στη Φούλαμ (2-1). Στο -2 από την τετράδα οι Μπλε και με ματς λιγότερο.

O Κέπα έπειτα την σιωπηρή τιμωρία της μιας αγωνιστικής επέστρεψε στο βασικό σχήμα, ήταν εξαιρετικός και με σημαντικές επεμβάσεις βοήθησε την Τσέλσι να επικρατήσει 2-1 της Φούλαμ εκτός έδρας. Οι Μπλε βρέθηκαν στο -2 από την 4η Γιουνάιτεντ, αλλά με ματς λιγότερο, ενώ οι Κότατζερς αν και βελτιωμένοι στο ντεμπούτο του Πάρκερ έκαναν ακόμα ένα... βήμα για την επιστροφή στην Τσάμπιονσιπ. Παράλληλα, η Φούλαμ έγινε η πρώτη ομάδα σε top επίπεδο που χάνει δέκα λονδρέζικα ντέρμπι σε μια σεζόν.

Οι Μπλε μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και στο 20ο λεπτό βρήκαν δίχτυα. Ο Αζάρ με την 50η ασίστ με την φανέλα της Τσέλσι στην Premier League έβγαλε τον Ιγουαΐν σε θέση βολής και ο Αργεντίνος δεν αστόχησε. Η Φούλαμ αντέδρασε και στο 27' είχε μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσει, αλλά το γυριστό του Μίτροβιτς έβγαλε εντυπωσιακά ο Κέπα. Ωστόσο, ένα λεπτό αργότερα ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους, με τον Τσέιμπερς να σκοράρει απο κοντά. Η Τσέλσι όμως είχε τον τρόπο να μην πανικοβληθεί και στο 31' ο Ζορζίνιο με ωραίο τελείωμα διαμόρφωσε το 2-1. Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να μην έπειθαν δημιουργικά, αλλά είχαν τον τρόπο να κρατούν μακριά από την εστία τους τη Φούλαμ. Ωστόσο, οι γηπεδούχοι πλησίασαν το γκολ δυο φορές στα τελευταία λεπτά. Στο 88' ο Κέπα με εντυπωσιακή επέμβαση νίκησε τον Μίτροβιτς, ενώ στο 94' ο Σεσενιό σκόραρε, αλλά ήταν σε θέση οφσάιντ.

Φούλαμ: Ρίκο, Νορντβάιτ, Οντόι, Ριμ, Μπράιαν, Τσέιμπερς, Μακ Ντόναλντ (62' Ανγκισά), Κέρνι (80' Βιέτο), Σεσενιό, Μπάμπελ (71' Αγιτέ), Μίτροβιτς

Τσέλσι: Κέπα, Αθπιλικουέτα, Εμερσον, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μπάρκλεϊ (78' Λόφτους Τσικ), Ζορζίνιο (68΄ Κόβασιτς), Καντέ, Ιγουαΐν, Γουίλιαν, Αζάρ (74' Πέδρο)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα