Ρότζερς στη Λέστερ, Λένον στη Σέλτικ!

Κώστας Ζάλιαρης
Ρότζερς στη Λέστερ, Λένον στη Σέλτικ!

bet365

Ο Μπρένταν Ρότζερς βρίσκεται προ των πυλών της επιστροφής του στην Premier League, αφού οι επαφές του με τη Λέστερ είναι σε προχωρημένο επίπεδο, τη στιγμή που τη θέση του στη Σέλτικ αναμένεται να πάρει ο Νιλ Λένον που θα επιστρέψει στους «καθολικούς»!

Οι «αλεπούδες», μετά το βαρύ 4-1 από την Κρίσταλ Πάλας, το απόγευμα του Σαββάτου, πήραν την απόφαση ν' απομακρύνουν τον Κλοντ Πιέλ από την τεχνική ηγεσία προκειμένου να μη διατρέξει κίνδυνο η ομάδα και συμμετέχει στις περιπέτειες των τελευταίων θέσεων στην τελική ευθεία του πρωταθλήματος.

Από την πρώτη στιγμή και παρά το ενδιαφέρον που είχε εκφράσει για τη θέση ο Σαμ Άλαρνταϊς, φαβορί ήταν ο Μπρένταν Ρότζερς, οι επαφές με τον οποίο είναι προχωρημένες, με τον Βορειοϊρλανδό να έχει αντιληφθεί πως αργά ή γρήγορα θα τελείωνε η παρουσία του στη Σέλτικ.

Μάλιστα, οι «καθολικοί» δείχνουν να έχουν έτοιμο τον αντικαταστάτη και θα εμπιστευθούν γι' ακόμα μια φορά τα ηνία στον Νιλ Λένον, ο οποίος απομακρύνθηκε τον περασμένο μήνα από τον πάγκο της Χιμπέρνιαν.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα