Τότεναμ - Λέστερ 3-1

Gazzetta team
Τότεναμ - Λέστερ 3-1

bet365

Η Τότεναμ κέρδισε με 3-1 την Λέστερ και παραμένει στο -5 από την κορυφή και την Λίβερπουλ.

Η Τότεναμ συνεχίζει να κερδίσει και χωρίς τους Κέιν και Άλι. Τα σπιρούνια μπορεί να δυσκολεύτηκαν ανά διαστήματα απέναντι στην Λέστερ, όμως έφτασαν στη νίκη με 3-1 και παραμένουν στο παιχνίδι του τίτλου.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Ο Σάντσες άνοιξε το σκορ στο 33’ με κεφαλιά, ενώ στο 60’ ο Βάρντι έχασε τεράστια ευκαιρία να φέρει το παιχνίδι στα ίσα. Η Λέστερ κέρδισε πέναλτι, ο Άγγλος επιθετικός πήρε την ευθύνη να το εκτελέσει μόλις είχε μπει στο ματς, όμως στην πρώτη του επαφή με την μπάλα είδε τον Γιορίς να αποκρούει και να σώζει την Τότεναμ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους ήρθε ο Έρικσεν στο 63’ να κάνει το 2-0 με πολύ ωραίο σουτ λίγο έξω από την περιοχή. Στο 78’ ο Βάρντι πήρε το αίμα του πίσω, μειώνοντας σε 2-1, το παιχνίδι άνοιξε και τα πάντα τελείωσαν στο 1’ των καθυστερήσεων, όταν οι παίκτες του Ποκετίνο έφυγαν στην αντεπίθεση και ο Σον έκανε το τελικό 3-1.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Βερτόνχεν, Ρόουζ (88’ Γουόκερ-Πίτερς), Γουίνκς, Σκιπ (71’ Άλντερβαϊρελντ), Σισοκό, Έρσικσεν, Σον, Γιορέντε (80’ Γουανιάμα)

Λέστερ (Κλοντ Πιελ): Σμάιχελ, Ρικάρντο Περέιρα, Έβανς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Τιέλεμανς, Ντιντί, Μάντισον, Γκεζάλ (72’ Ιχεανάτσο), Μπαρνς (88’ Οκαζάκι), Γκρέι (59’ Βάρντι)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα