Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

Λευτέρης Ντανοβασίλης
Λέστερ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ 0-1

bet365

Η Γιουνάιτεντ πιέστηκε πολύ στην επανάληψη, όμως χάρη στο γκολ του Ράσφορντ από νωρίς επιβλήθηκε με 1-0 της Λέστερ και συνεχίζει αήττητη με τον Σόλσκιερ.

Πέντε συνεχόμενες νίκες εκτός έδρας (σε όλες τις διοργανώσεις) η Γιουνάιτεντ είχε να κάνει από τον Οκτώβριο του 2012, όταν στον πάγκο καθόταν ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον. Ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ ισοφάρισε και αυτό το ρεκόρ, καθώς μπορεί η ομάδα του να πιέστηκε πολύ στο δεύτερο μέρος, όμως χάρη στο γκολ του Ράσφορντ, που μαζί με τους Πογκμπά και Ντε Χέα έκαναν ξανά τη διαφορά, από νωρίς επιβλήθηκε με 1-0 της Λέστερ και έφτασε τις 9 νίκες σε 10 ματς με τον Νορβηγό στον πάγκο, μένοντας στο κυνήγι της 4άδας.

Το ξεκίνημα ήταν ιδανικό για τους φιλοξενούμενους, που έφτασαν κοντά στο 0-1 στο 4’ με τον Ράσφορντ και το πέτυχαν στο 9’. Λάθος του Ρικάρντο Περέιρα, κλέψιμο και εντυπωσιακή ασίστ του Πογκμπά, άψογο κατέβασμα του Ράσφορντ και γκολ! Το ματς άνοιξε στη συνέχεια, οι παίκτες του Πιελ προσπάθησαν και είχαν καλά διαστήματα, όμως κλασική ευκαιρία δεν χάθηκε άλλη μέχρι το ημίχρονο, με την Λέστερ να απειλεί συνεχώς από στημένες φάσεις, αλλά τους κόκκινους διάβολους συνεχώς να τη γλιτώνουν.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ανέβασαν ταχύτητα και πίεσαν μέχρι το τέλος. Από ένα σημείο και μετά η εμφάνιση της Γιουνάιτεντ ήταν πολύ κακή, με τον Μάντισον να απειλεί πρώτος (47’), τον Ντε Χέα να κάνει μεγάλες αποκρούσεις στις προσπάθειες των Βάρντι (61’) και Γκεζάλ (77’), τους Βάρντι (88’) και Μαγκουάιρ (94’) να μην μπορούν να τελειώσουν σωστά τις φάσεις και το 0-1 να μένει μέχρι το τέλος.

Λέστερ (Κλοντ Πιελ): Σμάιχελ, Ρικάρντο, Έβανς, Μαγκουάιρ, Τσίλγουελ, Μεντί (84’ Ιχεανάτσο), Ντιντί, Μάντισον (62’ Γκεζάλ), Μπαρνς, Γκρέι (74’ Οκαζάκι), Βάρντι

Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ): Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Μπαγί, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά, Λίνγκαρντ (89’ Τζόουνς), Σάντσες (67’ Μαρσιάλ), Ράσφορντ (78’ Λουκάκου)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα