Τσέλσι - Χάντερσφιλντ 5-0

Τσέλσι - Χάντερσφιλντ 5-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Χάντερσφιλντ 5-0

bet365

Ο Ιγουαΐν ήταν εντυπωσιακός, πέτυχε δυο γκολ και η Τσέλσι σκόρπισε την Χάντερσφιλντ με 5-0. Τριάρα η Γουλβς στο Γκούντισον Παρκ, ανάσα για Πάλας.

H Tσέλσι ξεπέρασε το σοκ του διασυρμού από τη Μπόρνμουθ και με μπροστάρη τον Ιγουαΐν διέλυσε με 5-0 τη Χάντερσφιλντ και βρέθηκε στο +3 από την 5η Αρσεναλ. Ο Αργεντίνος φορ πέτυχε δυο γκολ κι έγινε ο πρώτος παίκτης των Μπλε που σκοράρει δυο γκολ εντός στην Premier League έπειτα τον Στάνιτς το 2000. Παράλληλα, ο Αζάρ έχει πλέον συμμετοχή σε περισσότερα από 200 τέρματα στην καριέρα του (117 γκολ, 84 ασίστ). Οσο για τους φιλοξενούμενους, μάλλον έχουν δεχθεί τη μοίρα τους, αφού είναι στον πάτο με μόλις 11 βαθμούς. Οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά και στο 16' από απίθανη ασίστ του Καντέ ο Ιγουαΐν άνοιξε το σκορ. Οι Μπλε πίεσαν, είχαν κι άλλες φάσεις, αλλά το δεύτερο γκολ ήρθε στο 45' με πέναλτι του Αζάρ. Ο Βέλγος με ωραίο σουτ στο 66' πέτυχε το 3-0, για να έρθει ο Ιγουαΐν τρία λεπτά αργότερα με άψογο πλασέ να σημειώσει το 4-0. Το 5-0 διαμόρφωσε στο 86' ο Λουίζ από ασίστ του Γουίλιαν!

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Τσέλσι: Κέπα, Λουίζ, Αθπιλικουέτα, Αλόνσο, Κρίστενσεν, Μπάρκλεϊ, Ζορζίνιο (80' Κόβασιτς), Αζάρ (77' Οντόι), Καντέ (83' Λόφτους Τσικ), Ιγουαΐν, Γουίλιαν

Τριάρα στην Εβερτον η Γουλβς
Ουσιαστικά ήταν μία μεταξύ τους κόντρα για την 7η θέση. Δεδομένου ότι η 6η θα δώσει εισιτήριο για το Europa League στα σίγουρα (League Cup) και ότι μπορεί να συμβεί το ίδιο και με την 7η (Κύπελλο), η Γουλβς πήρε κάτι σαν εξάποντο» στο «Γκούντισον Παρκ». Μάλιστα το έκανε θριαμβευτικά, καθώς καθάρισε 3-1 την Εβερτον και την προσπέρασε στη βαθμολογία. Το πέναλτι του Ρουμπέν Νέβες (7') έβαλε τους Λύκους σε θέση οδηγού, ο Αντρέ Γκόμες (27') ισοφάρισε, μα η προβληματική άμυνα των Ζαχαρωτών δέχτηκε ακόμα δύο τέρματα από τους Ραούλ Χιμένες (45') και Ντεντόνκερ (67'), με τους νικητές να παίρνουν το τρίτο διαδοχικό τρίποντό τους.

Το έσωσε στο τέλος η Μπέρνλι
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν Μπέρνλι και Σαουθάμπτον, και στο Στο «Turf Moor», βρέθηκε για πρώτη φορά ως παίκτης των γηπεδούχων ο Πίτερ Κράουτς (μπήκε στο ματς στο 76ο λεπτό). Οι Αγιοι ήταν εξαιρετικοί ανασταλτικά και στο 55' άνοιξαν το σκορ με τον Ρέντμοντ. Οι γηπεδούχοι πίεσαν, φάνηκαν απειλητικοί και στις καθυστερήσεις λύγισαν τους Αγιους, με τον Μπαρνς να διαμορφώνει το 1-1 με πέναλτι. Η Μπέρνλι βρέθηκε στο +5 από την Κάρντιφ και συγκατοικει με τη Σαουθάμπτον!


Βήμα παραμονής
Μετά την ισοπαλία στο Σεντ Μέρις, η Κρίσταλ Πάλας επικράτησε 2-0 της Φούλαμ στο Σέλχαρστ Παρκ κι έκανε ακόμα ένα βήμα παραμονής, αφού βρέθηκε στο +7 από την Κάρντιφ! Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι, πίεσαν και πήραν αυτό που ήθελαν! Ο Λούκα Μιλιβόγιεβιτς στο 25ο λεπτό από την άσπρη βούλα και και ο Τζέφρι Σλουπ στο 87’ πέτυχαν τα γκολ της νίκης. Οσο για τους Κότατζερς, έμειναν στο -7 από τη ζώνη σωτηρίας.

Ολα μηδέν...
Κακό ματς στο «Community Stadium» , όπου Μπράιτον και Γουότφορντ αναδείχθηκαν ισόπαλες χωρίς τέρματα. Ματς χωρίς ευκαιρίες και πάθος, με τις δυο ομάδες να μη ρισκάρουν και να ρίχνουν βάρος στο ανασταλτικό κομμάτι. Η Γουότφορντ βρέθηκε στην πρώτη οκτάδα, ενώ η Μπράιτον βρέθηκε στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα