Πρόλαβε και ... έδιωξε τον Μάρκοβιτς η Λίβερπουλ!

Κώστας Ζάλιαρης
Πρόλαβε και ... έδιωξε τον Μάρκοβιτς η Λίβερπουλ!

bet365

Ακόμα κι αν πήρε μονάχα 2 εκατ.ευρώ, η Λίβερπουλ βγήκε κερδισμένη από τον Λάζαρ Μάρκοβιτς, ο οποίος, προτού μείνει ελεύθερος, παραχωρήθηκε με κανονική μεταγραφή στη Φούλαμ.

Καινούρια φρουτάκια στο καζίνο! Το αγαπημένο «Eye of Hathor» έφτασε στη Vistabet.gr!

Ο Σέρβος μεσοεπιθετικός, για τον οποίο είχαν ενδιαφερθεί Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ στο παρελθόν, είχε ξεμείνει να προπονείται με τη δεύτερη ομάδα των «κόκκινων», ενώ, από το 2014, όταν και βρέθηκε στον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ, συμπλήρωσε μόλις 34 συμμετοχές!

Πέρασε και από τις Φενέρμπαχτσε, Σπόρτινγκ Λισαβόνας, Χαλ και Άντερλεχτ με τη μορφή δανεισμού και έπειτα από 4,5 χρόνια ως μέλος της Λίβερπουλ αποχαιρέτησε, παίρνοντας μεταγραφή για τη Φούλαμ.

Οι «cottagers» πρόσφεραν 2 εκατ.ευρώ για να τον κάνουν δικό τους, με τον Κλαούντιο Ρανιέρι να έχει δηλώσει λίγες ώρες νωρίτερα πως «ίσως έχουμε κάτι καλό για την τελευταία μέρα των μεταγραφών», ενώ, ο Μάρκοβιτς υπέγραψε συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι με το λονδρέζικο κλαμπ.

Η Φούλαμ, με τη σειρά της, έδιωξε τον Αμπουμπακάρ Καμαρά έπειτα από τους τσακωμούς και τη σύλληψη του παίκτη στο προπονητικό κέντρο κι έτσι υπήρχε κενό στην επίθεση...

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα