Λίβερπουλ - Λέστερ 1-1

Gazzetta team
Λίβερπουλ - Λέστερ 1-1

bet365

Ο Μπενίτεθ της έκανε το δώρο, αλλά η Λίβερπουλ με το 1-1 κόντρα στη Λέστερ δεν το... χάρηκε όσο ήθελε. Στο +5 από τη Σίτι οι Κόκκινοι!

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Tο βράδυ της Τρίτης ο Ράφα Μπενίτεθ κέρδιζε τη Σίτι κι έκανε μεγάλο δώρο... τίτλου στη Λίβερπουλ. Ωστόσο, στο... λευκό Ανφιλντ (λόγω χαλαζιού) οι Κόκκινοι δεν το άνοιξαν, αναδείχθηκαν ισόπαλοι 1-1 με τη Λέστερ και βρέθηκαν στο +5 από τη Μάντσεστερ Σίτι. Η Λίβερπουλ χρειάστηκε μόλις...121 δευτερόλεπτα για να ανοίξει το σκορ, όταν από ωραία συνεργασία των Ρόμπερτσον και Φιρμίνο ο Μανέ πέτυχε το 1-0. Στο 6΄ οι Κόκκινοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία για να σφραγίσουν το τρίποντο, αλλά ο Σμάιχελ έσωσε την εστία του στο πλασέ του Φιρμίνο. Ο ρυθμός των γηπεδούχων έπεσε, η Λέστερ ανέβηκε και στο 25ο λεπτό πλησίασαν στην ισοφάριση, αλλά ο Μάντισον δεν μπόρεσε να σκοράρει. Ωστόσο, στις καθυστερήσεις του α' μέρους ήρθε το γκολ. Ο Τσίλγουελ γέμισε και ο Μαγκουάιρ με πλασέ διαμόρφωσε το 1-1. Κι όμως οι Κόκκινοι δεν έπεισαν στην επανάληψη, κακοί στο δημιουργικό κομμάτι, χωρίς ουσία στην τελική προσπάθεια. Βέβαια, στο 58' θα μπορούσαν να πάρουν πέναλτι σε ανατροπή του Κεϊτά από τον Ρικάρντο, αλλά ο διαιτητής δεν έδειξε παράβαση. Η μοναδική καλή φάση της Λίβερπουλ ήρθε στο 75', αλλά ο Φιρμίνο δεν μπόρεσε απο κοντά να σκοράρει.

Λίβερπουλ: Αλισον, Μάτιπ, Φαν Ντάικ, Ρόμπερτσον, Βαϊνάλντουμ, Χέντερσον, Κεϊτά (66' Λαλάνα), Σακίρι (67' Φαμπίνιο), Φιρμίνο (82' Στάριτζ), Σαλάχ, Μανέ

Λέστερ: Σμάιχελ, Εβανς, Μαγκουάιρ, Περέιρα, Τσίλγουελ, Ολμπράιτον, Μεντί, Ντιντί, Γκρέι (84' Οκαζάκι), Μάντισον (75' Τσάνμπουρι), Βάρντι (90' Ιεανάτσο)


 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα