Μπόρνμουθ - Τσέλσι 4-0

Gazzetta team
Μπόρνμουθ - Τσέλσι 4-0

bet365

Η Μπόρνμουθ νίκησε 4-0 την Τσέλσι στο ντεμπούτο του Ιγουαΐν στην Premier League και η μάχη για την έξοδο στο Champions League εξελίσσεται σε πραγματικό θρίλερ! Aνατροπή η Τότεναμ.

Με το PulseBet*, νιώθεις το παλμό του Live στοιχήματος όπως ποτέ ξανά– Ισχύουν Όροι & Προϋποθέσεις

Μπόρνμουθ - Τσέλσι 4-0

Η Μπόρνμουθ δείχνει να αφήνει οριστικά πίσω της τη μίνι κρίση που προηγήθηκε της αναμέτρησης με την Γουέστ Χαμ και βάζει πλώρη για οκτάδα! Η ομάδα του Χάου επικράτησε 4-0 της Τσέλσι με μεγάλο πρωταγωνιστή τον Κινγκ, αυξάνοντας τον προβληματισμό για τους «Μπλε», που έλεγχαν το ματς στο πρώτο μέρος αλλά δεν έβρισκαν χώρους για να δημιουργήσουν ουσιαστικούς κινδύνους. Η ομάδα του Σάρι ξεκίνησε επιθετικά και είχε δοκάρι στο 7' με τον Κόβασιτς. Τόσο ο Αζάρ, όσο και ο Πέδρο δεν κατάφεραν να ανησυχήσουν τον Μπόρουτς που ξεκίνησε κάτω από τα δοκάρια και ήταν σταθερότατος. Οι γηπεδούχοι είχαν στο 34' μια κεφαλιά του Μπρουκς, η οποία δεν δυσκόλεψε τον Κέπα, που μπλόκαρε και το μακρινό σουτ του ίδιου παίκτη τέσσερα λεπτά αργότερα. Στο 39' ο Μπόρουτς έδιωξε σε κόρνερ μια επικίνδυνη φαλτσαριστή σέντρα του Αθπιλικουέτα, ενώ μπλόκαρε και τα σουτ των Αζάρ και Στάνισλας.

Με το «καλημέρα» στο δεύτερο ημίχρονο ο Τζόσουα Κινγκ, έπειτα από ασίστ του Μπρουκς άνοιξε το σκορ. Η Τσέλσι είχε την κατοχή αλλά δεν μπορούσε να την εκμεταλλευτεί. Ο Μπόρουτς ήταν ξανά εκεί στο 57' για να σταματήσει τον Πέδρο και ο Σάρι έριξε στο ματς τον Γουίλιαν για να κάνει πιο επικίνδυνη η ομάδα του, όμως άμεσα βρέθηκε για τα καλά με την πλάτη στον τοίχο. Ο Μπρουκς που το έψαχνε από το ξεκίνημα έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Κέπα, ένα λεπτό πριν ο Ζιρού πάρει τη θέση του Ιγουαΐν. O Kινγκ στο 75' έκανε το 3-0 και το κερασάκι ήρθε από τον Ντάνιελς στο 95', για να περιπλέξει πολύ την υπόθεση Champions League!


Χέρι - χέρι στο Σεντ Μέρις!
Ισόπαλες 1-1 αναδείχθηκαν στο Σεντ Μέρις Σαουθάμπτον και Κρίσταλ Πάλας, έχοντας έτσι 23 βαθμούς και στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Καλύτεροι οι φιλοξενούμενοι στο α' μέρος, πίεσαν και κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 31' με τον Ζαχά έπειτα από ασίστ του Τάουνσεντ. Εξαιρετικός ο ρυθμός στην επανάληψη, οι Αγιοι πίεσαν, έχασαν καλές ευκαιρίες με τους Ινγκς, Αρμστρονγκ και στο 77' ο Γουόρντ Πράουνς έφερε το ματς στα ίσα. Η Πάλας στο 87' έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής του Ζαχά, όμως στις καθυστερήσεις ο Αρμστρονγκ δεν μπόρεσε να δώσει το τρίποντο στους γηπεδούχους.


Nίκη ανάσα η Τότεναμ
Στο «Γουέμπλεϊ» η Τότεναμ τα βρήκε δύσκολα κόντρα στην Γουότφορντ, ωστόσο αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να πεθάνει. Οι Λονδρέζοι έκαναν την ανατροπή, επικράτησαν 2-1 των Χόρνετς και βρέθηκαν στο -7 από την κορυφή, αλλά και στο +7 από την 4η Αρσεναλ. Ο Γιορίς στο 38' έκανε τη γκάφα, έχασε τη μπάλα στην εκτέλεση του κόρνερ και ο Κάθκαρτ από κοντά πέτυχε το 1-0. Στην επανάληψη οι Σπερς πίεσαν, έφτασαν κοντά στην ισοφάριση δυο φορές, αλλά Γιορέντε και Ρόουζ δε βρήκαν δίχτυα. Στο τελευταίο δεκάλεπτο τα έδωσαν όλα, έκλεισαν τους Χόρνετς στην περιοχή τους και σε επτά λεπτά έκαναν την ανατροπή. Στο 80' ο Σον έφερε το ματς στα ίσα και στο 87' ο Γιορέντε λύτρωσε την Τότεναμ!

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα