Φούλαμ – Τότεναμ 1-2

Gazzetta team
Φούλαμ – Τότεναμ 1-2

bet365

Χωρίς Κέιν και με σημαντικές απουσίες, με τη Φούλαμ να προηγείται. Ωστόσο, οι Spurs το γύρισαν σε 1-2 στην ύστατη στιγμή και με δύο κεφαλιές παρέμειναν στο +7 από τους διώκτες της τετράδας.

Γκολ δεν είχε ξαναβάλει φέτος. Ο Χάρι Γουίνκς φαινόταν ότι το κρατούσε για μία σημαντική στιγμή. Και αυτή στήθηκε στο 93', στην τελευταία φάση στο «Κρέιβεν Κότατζ». Εκεί όπου με το κεφάλι ο μέσος της Τότεναμ της έδωσε το τρίποντο (1-2) επί της Φούλαμ. Ηταν μία τρομερά δύσκολη ανατροπή για τους Spurs< καθώς είχαν τεράστιες απώλειες, αλλά κατάφεραν να φτάσουν στη νίκη και να παραμείνουν στην 3η θέση και στο +7 από τους διώκτες της τετράδας.

Το αυτογκόλ του Γιορέντε με το γόνατο (17') έβαλε από νωρίς φωτιά στο ματς. Η Τότεναμ έτρεχε και δεν έφτανε. Στο 51' όμως η κεφαλιά του Ντέλε Αλι (51') έφερε τα πράγματα σε ισορροπία, ώσπου η πίεση των φιλοξενούμενων δικαιώθηκε με την ανατροπή και μάλιστα με τον Ντέλ Αλι να έχει αποχωρήσει κι εκείνος τραυματίας. Ετσι η ομάδα του Ποκετίνο επέστρεψε στις επιτυχίες, ενώ η Φούλαμ γνώρισε την τέταρτη διαδοχική ήττα που την κράτησε στο -7 από τη σωτηρία.

Φούλαμ (Κλαούντιο Ρανιέρι): Σέρχιο Ρίκο, Οντόι, Λε Μερκάντ, Ριμ, Κρίστι, Μπράιαν, Τσέιμπερς, Σερί (81' Σισέ), Σίρλε (72' Κεμπανό), Μπάμπελ (55' Σεσενιόν), Μίτροβιτς

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιορίς, Αλντερβάιρελντ, Βερτόνγκεν, Τρίπιερ, Ρόουζ, Ντάβινσον Σάντσες, Ντέλε Αλι (86' Ν'Κουντού), Γουίνκς, Λαμέλα (79' Ντάιερ), Ερικσεν, Γιορέντε.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα