Τότεναμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-1

Τότεναμ - Μαν. Γιουνάιτεντ 0-1

bet365

Ο απίθανος Ντε Χέα έκανε το ματς της ζωής του, έπιασε τα άπιαστα, η Γιουνάιτεντ νίκησε 1-0 την Τότεναμ στο Λονδίνο και βλέπει... σεντόνι. Πέντε σερί νίκες στην Premier o Σόλσκιερ.

Η Γιουνάιτεντ είναι ξανά στο κόλπο για το σεντόνι και ο Σόλσκιερ παίρνει τεράστιο κομμάτι επιτυχίας. Η Μάντσεστερ επικράτησε 1-0 της Τότεναμ στο Λονδίνο, έκανε το 5 στα 5 με τον Νορβηγό κι έπιασε την Αρσεναλ στην 5η θέση. Βέβαια, γι αυτό το μεγάλο διπλό, τεράστιος πρωταγωνιστής είναι ο Ντε Χέα, ο οποίος με 11 (!) επεμβάσεις... σόκαρε τους Σπερς. Στο -6 από την Τσέλσι η Μάντσεστερ, στο -9 από την κορυφή η Τότεναμ.

Η Τότεναμ μπήκε δυνατά στο ματς, πίεσε, η κατοχή ξεπέρασε το 60%, αλλά η Γιουνάιτεντ τα πήγαινε πολύ καλά ανασταλτικά. Μάλιστα, στο 19' οι φιλοξενούμενοι είχαν τεράστια ευκαιρία να ανοίξουν το σκορ, αλλά ο Μαρσιάλ νικήθηκε από τον Γιορίς. Η Τότεναμ απάντησε στο 31', αλλά το γκολ του Κέιν δεν μέτρησε σωστά. Ο Σισοκό αποχώρησε τραυματίας στο 39΄ και πέντε λεπτά αργότερα ήρθε το... σοκ για τους Λονδρέζους. Ο Πογκμπά έβγαλε απίθανη πάσα και ο Ράσφορντ με ιδανικό πλασέ διαμόρφωσε το 1-0. Στο β' μέρος, η Τότεναμ τα έπαιξε όλα για όλα, φουλ πίεση, αλλά είχε μπροστά της έναν τρομερό Ντε Χέα. Τρεις φορές ο Κέιν, δυο ο Αλι, μια ο Γιορέντε, ο Σον και ο Αλντερβάιρελντ νικήθηκαν από τον Ισπανό, ο οποίος έκανε 11 επεμβάσεις, ρεκόρ σεζόν και μόνο με την Αρσεναλ το 2017 είχε περισσότερες.

Τότεναμ: Γιορίς, Τρίπιερ, Σάντσες, Αλντερβάιρελντ, Ντέιβις, Σισοκό (43’ Λαμέλα), Γουίνκς (81’ Γιορέντε), Έρικσεν, Ντέλε Άλι, Σον, Κέιν

Μάντσεσστερ Γιουνάιτεντ: Ντε Χέα, Γιανγκ, Λίντελοφ, Τζόουνς, Σο, Μάτιτς, Ερέρα, Πογκμπά (90+2’ ΜακΤόμινεϊ), Λίγνκαρντ (83’ Νταλότ), Ράσφορντ, Μαρσιάλ (73’ Λουκάκου)

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα