Τότεναμ - Τσέλσι 1-0

Gazzetta team
Τότεναμ - Τσέλσι 1-0

bet365

Τον Νοέμβριο η Τότεναμ έσπασε το αήττητο της Τσέλσι και το βράδυ της Τρίτης έκανε μεγάλο βήμα πρόκρισης για τον τελικό του League Cup. Οι Σπερς επικράτησαν 1-0 των Μπλε και πάνε με άλλον αέρα στο Στάμφορντ Μπριτζ (22/01).

Ειδικό στοίχημα σε ενισχυμένη απόδοση για το δεύτερο ημιτελικό του League Cup!

Η Τότεναμ είχε σπάσει το αήττητο της Τσέλσι φέτος στο πρωτάθλημα και τώρα την κέρδισε με 1-0 για να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του League Cup. Οι μπλε είχαν την κατοχή, όμως ήταν κακοί στο πρώτο μέρος, με τον Κέιν να σκοράρει με πέναλτι, που δόθηκε με τη βοήθεια του VAR.

Ο ρυθμός ήταν πολύ καλός στο ξεκίνημα και στο 26’ ήρθε το γκολ για τους γηπεδούχους. Ο Κέιν έφυγε στην πλάτη της άμυνας, ο Κέπα τον ανέτρεψε στην περιοχή και ο διαιτητής Όλιβερ χρειάστηκε τη βοήθεια του VAR για να διορθώσει το λάθος του επόπτη, που σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ, καταλογίζοντας το πέναλτι. Ο Κέιν δεν αστόχησε από την άσπρη βούλα και έκανε το 1-0.

Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για την Τσέλσι χάθηκε στο 40’, με το πλασέ του Καντέ να σταματάει στο δοκάρι και από εκείνο το σημείο και μετά οι παίκτες του Σάρι ήταν καλύτεροι. Παρά τις προσπάθειές τους, όμως, δεν κατάφεραν ποτέ να φτάσουν στην ισοφάριση. Κρίστενσεν και Μπάρκλεϊ έχασαν κλασικές ευκαιρίες στην επανάληψη για το 1-1, όμως η απουσία επιθετικού κλάσης φαίνεται και με το παραπάνω για τους μπλε, που θα προσπαθήσουν να κάνουν την ανατροπή στον επαναληπτικό με στόχο τον τελικό. Το 1-0 παρέμεινε μέχρι το τέλος, με την Τότεναμ να κερδίζει για τρίτη συνεχόμενη φορά την Τσέλσι σε όλες τις διοργανώσεις για πρώτη φορά μετά το 1963.

Τότεναμ (Μαουρίσιο Ποκετίνο): Γκατσανίγκα, Ρόουζ, Άλντερβαϊρελντ, Σάντσες, Τρίπιερ, Γουίνκς (90’ Σκιπ), Σισοκό, Έρικσεν (91’ Γιορέντε), Άλι, Σον (79’ Λαμέλα), Κέιν

Τσέλσι (Μαουρίτσιο Σάρι): Κέπα, Αθπιλικουέτα, Ρούντιγκερ, Κρίστενσεν, Μάρκος Αλόνσο, Ζορζίνιο, Καντέ, Μπάρκλεϊ (75’ Κόβατσιτς), Γουίλιαν (63’ Πέδρο), Χάντσον-Οντόι (79’ Ζιρού), Αζάρ

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα