Τσέλσι - Νότιγχαμ 2-0

Τσέλσι - Νότιγχαμ 2-0

Gazzetta team
Τσέλσι - Νότιγχαμ 2-0

bet365

Ο Μοράτα ήταν εξαιρετικός, η Τσέλσι δε δυσκολεύθηκε καθόλου και πέρασε εύκολα το εμπόδιο της Νότιγχαμ (2-0) στον 3ο προκριματικό γύρο του FA Cup.

Η Νότιγχαμ Φόρεστ συνήθιζε να κάνει ζημιές στους Κυπελλούχους Αγγλίας, πέντε από τις έξι τελευταίες φορές τους είχε πετάξει εκτός διοργάνωσης. Αυτή τη φορά όμως, η κάτοχος του τροπαίου, Τσέλσι είχε διαφορετική άποψη, δεν έπεσε ποτέ στην παγίδα της αντιπάλου, επικράτησε εύκολα 2-0 και πέρασε στον 4ο γύρο του FA Cup. Οι Λονδρέζοι παρουσιάστηκαν με αλλαγές, μιας και ακολουθεί ο ημιτελικός του League Cup με την Τότεναμ, όμως δεν είχαν το παραμικρό πρόβλημα να λυγίσουν την αντίπαλό τους. Ο Μοράτα πέτυχε δυο γκολ, δεν πανηγύρισε σε κανένα, ενώ ο Σεσκ που αποθεώθηκε στο τελευταίο του ματς (πάει Μονακό) έχασε πέναλτι. Θετική η Νότιγχαμ, η οποία είχε περισσότερο το μυαλό της στα... πλέι οφ της Τσάμπιονσιπ! Oι Λονδρέζοι μπήκαν δυνατά, πίεσαν, η κατοχή έφτασε το 80%, αλλά ο εντυπωσιακός Στιλ νίκησε Μοράτα και Οντόι. Στο 29ο λεπτό ο Φοξ ανέτρεψε τον Λόφτους Τσικ, ωστόσο ο Σεσκ νικήθηκε από τον Στιλ. Στο 49' η Τσέλσι βρήκε δίχτυα, όταν από την ωραία σέντρα του Οντόι, ο Μοράτα πέτυχε το 1-0! Ο Ισπανός στο 59' εκμεταλλεύθηκε την αδυναμία του Γιάκομπ και με κεφαλιά διαμόρφωσε το 2-0.

Tσέλσι: Καμπαγιέρο, Λουίζ, Εμερσον, Τζαπακόστα, Κρίστενσεν, Αμπάντου, Μπάρκλεϊ, Μοράτα (75' Αθπιλικουέτα), Λόφτους Τσικ (42' Αζάρ), Οντόι, Σεσκ (85' Καντέ)

Νότιγχαμ: Στιλ, Φοξ, Νταρικβα, Γιάνκο, Γιάγομπ, Κόλμπακ, Γκεντούρα, Οσμπορν, Καρβάλιο, Κας (57' Λόλι), Μέρφι

Η Εβερτον επικράτησε 2-1 της Λίνκολν παίζοντας με πολλές απουσίες. Τα Ζαχαρωτά ήταν καλύτερα και βρήκαν δυο φορές δίχτυα σε ισάριθμα λεπτά. Ο Λούκμαν στο 12' άνοιξε το σκορ, ενώ στο 14' ο Μπερνάρντ πέτυχε το 2-0. Ο Μπόστγουικ στο 28' μείωσε σε 2-1, αλλά οι φιλοξενούμενοι δεν μπόρεσαν να αποσπάσουν κάτι περισσότερο. Η Σαουθάμπτον έχασε μεγάλη ευκαιρία να προκριθεί, αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 εκτός με τη Ντέρμπι και η πρόκριση θα παιχθεί στο Σεντ Μέρις. Οι Αγιοι προηγήθηκαν με δυο γκολ του Ρέντμοντ, αλλά οι Μάριοτ, Λόρενς ισοφάρισαν για τη Ντέρμπι. Σοκ αποκλεισμού για την Κάρντιφ, η οποία ηττήθηκε 1-0 εκτός έδρας από τη Τζίλιγχαμ, η οποία και αγωνίζεται στη League 1.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα
Μπόλτον - Γουόλσολ 5-2
Μπρέντφορντ - Οξφορντ 1-0
Τσέλσι - Νότιγχαμ 2-0
Φλίτγουντ - Γουίμπλεντον 2-3
Μίντλεσμπρο - Πιτέρμπορο 5-0
Αστον Βίλα - Σουόνσι 0-3
Τζίλιγχαμ - Κάρντιφ 1-0
Εβερτον - Λίνκολν 2-1
Ντέρμπι - Σαουθάμπτον 2-2
Ακρινγκτον - Ιπσουιτς 1-0

Δείτε τι έγινε το μεσημέρι του Σαββάτου στο FA Cup

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα