Τότεναμ – Γουλβς 1-3

Gazzetta team
Τότεναμ – Γουλβς 1-3

bet365

Οι Spurs προηγήθηκαν, σκέφτηκαν το -3 από την κορυφή, αλλά η απίθανη Γουλβς τους έκανε τρελή ανατροπή και το 1-3 στο «Γουέμπλεϊ». Νίκη για Μπράιτον με Εβερτον, διπλό η Κάρντιφ στη Λέστερ.

Το φινάλε της προηγούμενης αγωνιστικής τη βρήκε 2η και στο -6 να μπαίνει δυνατά στην κουβέντα για τον τίτλο. Ειδικά από τη στιγμή που η αγωνιστική εικόνα που έβγαζε ήταν σούπερ και η πρωτοπόρος Λίβερπουλ είχε διαδοχικά ντέρμπι. Ο Κέιν έβαλε γκολάρα νωρίς (22'), ο Ρουί Πατρίσιο κράτησε το σκορ στο ημίχρονο στο 1-0, αλλά η επανάληψη έφερε τα πάνω κάτω και μαζί την τρομερή ανατροπή της Γουλβς με το απίθανο 1-3.

Η κεφαλιά του Μπολί (72'), το πλασέ στη γωνία του Ραούλ Χιμένες (83') και το τελείωμα στην κόντρα του Ελεντερ Κόστα (87') διέλυσαν τα όνειρα των γηπεδούχων, οι οποίοι ηττήθηκαν πρώτη φορά από νεοφώτιστη έπειτα από το 2012 (36 νίκες, 3 ισοπαλίες). Οσο για τους νικητές, κάνουν φοβερή χρονιά και είναι αήττητοι φέτος σε πέντε επισκέψεις στο Λονδίνο, ενώ έχουν νικήσει αντίστοιχα Τσέλσι, Τότεναμ και έχουν ισοπαλίες με Σίτι, Αρσεναλ και Γιουνάιτεντ.

Τότεναμ (Μαουρίτσο Ποκετίνο): Γιόρις, Ντάβινσον Σάντσες, Αλντερβαϊρελντ, Τρίπιερ, Ντέιβις, Γουίνκς, Σισοκό, Ντέλε Αλι (68' Μόουρα), Ερικσεν, Σον, Κέιν

Γουλβς (Νούνο Εσπίριτο Σάντο): Ρουί Πατρίσιο, Μπένετ, Κόουντι, Μπόλι, Ντόχερτι, Ντεντόνκερ (68' Ζοάο Μουτίνιο), Νέβες, Οτο, Τραορέ (59' Ελντερ Κόστα), Καβαλέιρο (85' Γκιμπς-Γουάιτ), Χιμένες.


Ολο και πιο ψηλά η Μπράιτον
Αποκλειστικός-ρεαλιστικός στόχος της Μπράιτον δεν μπορεί να είναι άλλος από την παραμονή. Και μετά το 1-0 επί της Εβερτον αυτός φαίνεται τρομερά εφικτός και μάλιστα από νωρίς. Σε φάση διαρκείας από κόρνερ (59') ο Λοκάντια βρήκε δίχτυα και ανέβασε τους γηπεδούχους στο +11 από την επικίνδυνη ζώνη. Η Εβερτον με τα αγωνιστικά σκαμπανεβάσματά της είχε δοκάρι με τον Ζούμα.

Σοκ στο 90' για τη Λέστερ!
Η Λέστερ έμεινε στις τεράστιες νίκες με Σίτι, Τσέλσι, παρουσιάστηκε νωθρή στο King Power κόντρα στην Κάρντιφ και το... πλήρωσε, αφού δέχθηκε το γκολ της ήττας στις καθυστερήσεις. Οι Ουαλοί τα πήγαν περίφημα ανασταλτικά και άντεξαν την πίεση των γηπεδούχων. Βέβαια, είχαν και τον γκολκίπερ τους σε εξαιρετική κατάσταση, μιας και ο Εθεριντζ νίκησε τον Μάντισον στο 75' από την άσπρη βούλα. Στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων, ο Καμαράσα από ασίστ του Ριντ διαμόρφωσε το 1-0 κι έβγαλε την Κάρντιφ από την επικίνδυνη ζώνη.

Λύτρωση στις καθυστερήσεις για την Φούλαμ
Μεγάλη νίκη πέτυχε η Φούλαμ, που με γκολ του Μίτροβιτς στις καθυστερήσεις επιβλήθηκε με 1-0 της Χάντερσφιλντ. Στο πρώτο μέρος ο ρυθμός δεν ήταν καλός, με τον Μίτροβιτς να χάνει τη μοναδική ευκαιρία άξια αναφοράς στο 30’. Στην επανάληψη οι παίκτες του Ρανιέρι έδειξαν μεγαλύτερη διάθεση να επιτεθούν και κέρδισαν πέναλτι στο 82’, όμως ο Καμαρά δεν νίκησε τον Λεσλ από την άσπρη βούλα, πριν ο Μίτροβιτς κάνει το 1-0 στις καθυστερήσεις και λυτρώσει τους γηπεδούχους.

Πήρε βαθμό η Νιουκάστλ
Ισόπαλη 1-1 με τη Γουότφορντ στο Vicarage Road αναδείχθηκε η Νιουκάστλ και πήρε βαθμολογική ανάσα, μιας και είναι στο +4 από την επικίνδυνη ζώνη. Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν πιο δυνατά στο ματς, πίεσαν και στο 29' άνοιξαν το σκορ με τον Ροντόν, από ασίστ του Ρίτσι. Καλύτεροι οι Χόρνετς στην επανάληψη, κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσα στο 82' όταν από πάσα του Ντεουλοφέου, ο Ντουκουρέ διαμόρφωσε το 1-1.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα